'Vild med dans'-stjerne møder stor kritik: Giv mig lige en chance!

Birgit Aaby er ikke blevet regnet for meget af bookmakerne, og i starten lod hun sig slå ud af det.

Af Lykke Buhl - 11. oktober 2019 kl. 11:58

Siden skuespiller Anne Dorte Michelsen røg ud af ‘Vild med dans’, har bookmakerne ganske klart meldt ud, at de næste, der burde forlade ballet, måtte være erhvervskvinden Birgit Aaby med danseren Frederik Nonnemann. Den stemning fortsætter også i denne uge, og dermed er det fjerde uge i træk, at bookmakerne dømmer parret ude.
– De store overraskelser gør det vanskeligt at sætte odds på ‘Vild Med dans’ lige for tiden, og det skyldes i høj grad, at seernes stemmer har vist sig at være altafgørende. Når det er sagt, så har vi dog stadig meget svært ved at se Birgit Aaby og Frederik Nonnemann snige sig videre fra fredagens liveshow. Nu går den simpelthen ikke længere, lyder det fra Morten Olsen, oddschef hos Bet25.
LÆS OGSÅ: CHOK! Fie Laursen indlagt igen
Også hos Danske Spil fortsætter mistilliden til parrets evner.
– Vi har haft Birgit Aaby og Frederik Nonnemann som favoritter til at ryge ud i flere omgange, og det kan være, at vi bliver overraskede igen fredag aften, fortæller Mathias Reimer Larsen, der er oddssætter hos Danske Spil.
Dog er Birgit og Frederik stadig det par, der giver det laveste odds på Danske Spil, og som de dermed regner for mest sandsynlige til at ryge ud.
LÆS OGSÅ: Linse afslører nyt crush og bryllupstanker
Nu hvor parret er klar til deres fjerde uge som “underdogs” i ‘Vild med dans’, så tager de mistilliden fra bookmakerne med en ophøjet ro.
– Man skal til at sætte nogle penge på, at vi ikke ryger ud, joker Frederik til Realityportalen, før han suppleres af sin dansepartner:
– Tag den, bookmakere, griner Birgit.
LÆS OGSÅ: Princess Natascha kæmpede med sønnens vægt: Sådan har han det nu

Først gjorde det ondt

Men i starten var det svært for Birgit at blive dømt ude gang på gang, før hun overhovedet havde svinget hofterne.
– I starten var jeg faktisk ret presset over det. Vi havde ligget i bunden hele tiden, fra dag ét af havde de dømt os ude, fortæller Birgit og fortsætter:
– Jeg kan huske, at jeg sad i bilen forrige fredag, jeg skulle ind og hente morgenmad til os, og så siger de: “Birgit og Frederik er ude”. Så tænkte jeg: “Hvad, er vi allerede ude? Vi har ikke engang danset endnu!”. Jeg ved godt, at jeg er den ældste, og at jeg ikke er skuespiller, jeg er måske heller ikke den tyndeste, men giv mig lige en chance, altså, jeg vil gerne danse, og jeg synes, vi skal have lov at vise, at det kan vi faktisk godt, selvom vi ikke har alle odds med, fortæller hun.
LÆS OGSÅ: SE BILLEDET: ‘Ex on the Beach’-babe viser ny kæreste frem
Derfor er Birgit også mere end klar til at danse i aften, hvor hende og Frederik er nået til ønskedansen. Her kan man vælge mellem moderne dans, street og showdans, og Birgit røber gerne, hvad der står på programmet hos hende:
– Nu skal bedstemor her danse street, joker Birgit, der glæder sig over at kunne smide de høje sko til aftenens dans.
LÆS OGSÅ: LISTE: De har fundet kærligheden i ‘Vild med dans’
LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-par bliver forfulgt af rygter