‘Vild med dans’-stjerne: Jeg var ved at kaste op

Nerverne sidder uden på tøjet hos Jenna Bagge i dette års ‘Vild med dans’, og det er med god grund.

Af Lotte Knudsen - 11. december 2020 kl. 8:49

I lørdags dansede parrene  julen ind i ‘Vild med dans’, og efter en individuel dans og en hæsblæsende maratondans blev tre par råbt op og gik direkte videre til semifinalen.

LÆS OGSÅ: Ung mor afslører nyt permanent look

Albert & Jenna blev ikke råbt op og måtte derfor ud i en omdans mod Sara & Morten. Efter omdansen blev julekalenderstjernen dog sendt videre af seerne, og tårerne fik frit løb hos Jenna Bagge, hvilket der var god grund til.

– Vi er lettede, glade og taknemmelige for at vi gik videre, fortæller Jenna til Realityportalen.

Hendes hidtil bedste “Vild med dans”-placering var som nummer seks med Patrick Berdino i 2015, og derfor har danseren aldrig nået så langt i ‘Vild med dans’ før. Hun nød dog på ingen måde at komme i omdans.

– Det er virkelig ikke rart at komme i omdans. Jeg elsker vores jive, og jeg elsker at danse jive med Albert, men jeg var ved at kaste op, fortæller Jenna.

HOT NEWS! ‘Årgang 0’ -stjerne skal giftes

Nu drømmer hun og Albert dog om at komme i finalen, som ligger weekenden inden juleaften, og forhåbentlig får Jenna og Albert deres ønske opfyldt.

LÆS OGSÅ: Sådan har Geggo tabt 15 kilo

Til finalen skal de danse Samba, hvilket de arbejder hårdt på. Noget tyder dog på at de også har overskud til julehygge.

Her er et smugkig ind i dansesalen, hvor Albert og Jenna danser til introsangen ‘Tinka’ fra ‘Tinkas Juleeventyr’.