'Vild med dans'-stjerne i tvivl om ny sæson

I 12 sæsoner har han været med i ‘Vild med dans’, men Michael Olesen ved endnu ikke, om det bliver til alle gode gange 13.

Af Jonas Sand - 9. december 2018 kl. 14:55

Michael Olesen vandt forrige år ‘Vild med dans’ sammen med skuespilleren Sofie Lassen-Kahlke, og i årets udgave af TV 2-programmet overraskede han de fleste sammen med partneren Lucy Love.
Gang på gang var rapperen blandt favoritterne til at ryge ud, men gang på gang overraskede de bookmakerne og røg først ud kort inden finalen. Det var en stor oplevelse for ‘Vild med dans’-veteranen, selv om han ikke formåede at vinde i år, og han hyldede efterfølgende Lucy Love for den måde, hun satte aftryk på TV 2-programmet.
LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-fyr indrømmer: Faldt i søvn under sex
Det er dog ikke sikkert, at Michael Olesen kommer til at opleve noget lignende næste år. Efter 12 år som fast deltager er han nemlig ikke sikker på, at han også er en del af danseholdet til den kommende sæson.
– Nu har jeg lavet det i 12 år, og nu tager jeg virkelig ét år ad gangen. Hvis du havde spurgt mig for fem-seks år siden, så havde jeg sagt: “Ja, det vil jeg gerne! Er du sindssyg?”. Men nu er jeg nået dertil, hvor jeg tager ét år ad gangen, og det kommer lidt an på, hvad der ellers sker i mit arbejds- og privatliv, siger han til Realityportalen.
LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-stjerne indtager ‘De unge mødre’
Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se det rørende klip med Michael Olesen i ‘Nærkontakt’.

LÆS OGSÅ: Kæmpe ‘De unge mødre’-brøler får store konsekvenser

Ret mættet

Han slår fast, at han ikke decideret afviser, at han er med til den kommende sæson.
– Jeg elsker ‘Vild med dans’, og jeg håber ikke, at det er sidste gang, jeg har lavet det. Men jeg ved ikke endnu, hvad der kommer til at ske næste år, og det har jeg det helt fint med. Det kan være, det er, fordi du spørger mig, når jeg lige er blevet færdig med det, så jeg er ret mættet, siger Michael Olesen og fortsætter:
– Det kan godt være, at jeg svarer noget helt andet til april, fordi spændingen og savnet er kommet op igen. Men uanset hvad, så er ‘Vild med dans’ en kæmpe del af mit liv, slår han fast.
LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-fyr afslører dobbeltliv

Kæmper for at få børn

Privat har Michael Olesen og kæresten Joan Divine i flere år kæmpet hårdt for at få børn. Den kamp har de været meget åbne omkring, og det er desværre en kamp, de stadig er i gang med.
– Vi kæmper stadig med vores store drøm om at få børn, og det fylder selvfølgelig rigtig meget – og det har det gjort i mange år. Men vi har stor fokus på, at vi også skal pleje vores kærlighed og pleje hinanden, for ellers går man død i det. Så trækker vi stikket fra alle de lægebesøg og alle procedurerne, og så slapper man af og tager væk, siger han og fortsætter:
– Sidste år gjorde vi det ved at tage næsten en måned til Thailand, hvor vi simpelthen bare skubbede alt væk og var os to. Det kan også være noget så simpelt som at tage op på et spasted og slappe af i tre dage, som vi skal om en uge. Det handler meget om at skabe en lille boble omkring hinanden og den kærlighed, man har til hinanden, for den bliver også sat på prøve under den her proces. Det er den virkelig.
LÆS OGSÅ: Ung mor laver vild aftale med Bubber
Michael Olesen og Joan Divine har desværre ikke haft grund til at juble endnu, men de har ikke opgivet håbet.
–  Det sekund, der er glædelige nyheder, så tror jeg ikke, I kan undgå at høre om det, for så er jeg oppe i en lyserød sky og råber og skriger, hvis den endelig lykkes, griner han.
Michael fortæller, at ham og Lucy Love har fået et godt venskab, og at de stadig ser hinanden.
LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-vinderens kæreste efter sexanklager: Jeg tror ikke på det