'Vild med dans'-stjerne i tvivl om 'Fangerne på fortet': Tænkte i ugevis - Her & Nu

‘Vild med dans’-stjerne i tvivl om ‘Fangerne på fortet’: Tænkte i ugevis

Det krævede masser af overvejelser for Morten Kjeldgaard, før han sagde ja til ‘Fangerne på fortet’.

Af Jonas Sand - 31. august 2020 kl. 08:55

For første gang i ti år er det igen blevet tid til at se ‘Fangerne på fortet’ på dansk tv, efter TV3 har valgt at genoplive det ikoniske realityprogram. Her skal en lang række kendisser ud i en ny omgang udfordringer på det ikoniske Fort Boyard.

Tre af de deltagere, som i aftenens afsnit skal kaste sig ud i de mange udfordringer, er de to ‘Vild med dans’-deltagere Michael Olesen og Morten Kjeldgaard, der medvirker sammen med tv-værten Sofie Østergaard.

LÆS OGSÅ: Piotr Wozniacki taler ud om forholdet til Carolines kæreste

– Da jeg første blev spurgt, havde jeg det sådan: “Årh, ja! Det skal jeg bare”, men så endte jeg med at tænke over det i tre uger, hvor jeg bare tænkte på alle de ting, jeg kunne komme ud for – højder, kryb, ting man kunne komme til skade ved, så man ikke kunne gøre sit job. Men jeg endte jo med at sige ja, fortæller Morten Kjeldgaard

– Jeg havde ikke TV3 som barn, så det er ikke, fordi jeg har siddet og set alle afsnit. Det var sådan noget med at snige mig til at se det hos vennerne, og jeg kunne godt mærke, at nogle andre havde mere styr på det hele. Men ALLE kender det jo, og for mig er det sådan lidt: “Jeg havde ikke engang kanalen, og nu er jeg her selv”. Det er så vildt, siger Sofie Østergaard.

LÆS OGSÅ: Dømt realitydeltager fra fængslet: Jeg er en ny mand

“Sofie tager krybdyr”

Planen var lagt fra start, hvis der kom en udfordring med krybdyr. Hverken Morten eller Michael er nemlig begejstrede for kryb, så den havde de på forhånd lagt over til Sofie.

– Jeg sætter kopper over dem derhjemme, for jeg vil jo heller ikke dræbe et dyr. Jeg bryder mig bestemt ikke om den, men det er ikke sådan, at jeg er panisk angst, som andre er. Så de var ret enige om, at jeg skulle tage udfordringer med kryb, griner hun.

LÆS OGSÅ: Christel: Derfor ser jeg anderledes ud nu, end da jeg var med i ‘Paradise’

Det var dog ikke kryb, der var den største frygt for Michael Olesen.

– Det værste for mig er højder. Jeg er virkelig højdeskræk, så der frygtede jeg virkelig, hvad de kunne finde på der, siger ‘Vild med dans’-deltageren.

Hvordan holdet klarer sig, kan du se i ‘Fangerne på fortet’ på TV3 og Viaplay i aften kl. 20.00.

LÆS OGSÅ: I hænderne hos Dennis Knudsen: Se Tina Lunds nye look