'Vild med dans': Pres at komme efter Uffe Holm

Komikeren Thomas Wivel har store sko at fylde ud, efter hans kollega Uffe Holm sidste år begejstrede i Vild med dans.

Af Newspaq - 10. september 2014 kl. 13:35

Når komikeren Thomas Wivel går på gulvet i Vild med dans, er det med en vis ærefrygt. Sidste år tog hans standup-kollega, komikeren Uffe Holm, nemlig Danmark med storm, da han sprang ud som hoftesvinger i det populære tv-program.
– Jeg synes jo, det lægger et pres på mig. Jeg føler, at jeg har været coach for ham i standup, og nu er han pludselig pioner før mig i det her. Det er lillebror, der topper storebror. Men det er meget inspirerende, fortæller Thomas Wivel og uddyber:
– Jeg tror, at TV2 kan se et potentiale i at have en komiker med. Vi har jo et showgen. Jeg er måske lidt kedelig i virkeligheden, men lige så snart jeg er på, så sker der et eller andet. Og det, tror jeg, vil være en motor, der vil være meget behjælpelig, fortæller komikeren, der i showet skal danse med Katrine Bonde.
LÆS OGSÅ: Claudia Rex taget i dansesnyd
Jokes kan ikke redde mig
Komikeren er dog ikke sikker på, at showgenet og humoren kan bære ham igennem konkurrencen.
– Her kan jeg ikke redde den hjem på en joke eller en hurtig bemærkning. Den skal køres hjem på kroppen og præcision og rytme. Og man skal samtidig være fuld af overskud, fortæller Thomas Wivel.
LÆS OGSÅ: Her er seernes ‘Vild med dans’-favorit
Vild med dans har premiere fredag den 12. september
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.

Læs mere om