Efter stor sorg: ‘Vild med dans’-par forsøger igen

Hvis alt går rigtigt, så er ‘Vild med dans’-danser Michael Olesens kæreste Joan Divine gravid til december.

Af Lykke Buhl - 17. oktober 2020 kl. 08:51

‘Vild med dans’-danser Michael Olesen, der i år danser med Hilda Heick, og Michaels kæreste, den tidligere Playboy-model og selvstændige fotograf Joan Divine, som Michael har dannet par med siden 2013, har været meget åbne omkring deres kamp for at blive forældre sammen.

LÆS OGSÅ: Tina Lund afvist af TV3: For kedelig

I december fortalte parret, at Joan havde lidt en spontan abort efter seks ugers graviditet.

– Det er slet ikke til at bære, og der er ingen ord for den smerte, vi gennemgår. Det er tredje gang, vi er gravide sammen, og alle gange er graviditeten gået til grunde, fortalte en ulykkelig Joan ærligt.

LÆS OGSÅ: Anders Hemmingsen skældt ud af TV2: Afbryder ‘Vild med dans’

Prøver noget nyt

Men nu er der godt nyt. Parret har nemlig endnu en gang genoptaget projekt baby, og Joan er meget håbefuld omkring, at denne gang vil det lykkes.

– Jeg skal til Rusland om en måned, d. 15. november, der skal jeg have lagt æg tilbage, røbede Joan overfor Realityportalen, da hun fredag mødte op til ‘Vild med dans’ for at heppe på kæresten Michael Olesen.

LÆS OGSÅ: Landmand Claus ramt af corona: Mister millioner

Planen er, at Joan bliver i Rusland i fire dage, og hun er meget fortrøstningsfuld omkring indgrebet.

– Man skal jo være ved godt mod, nu har vi været i gang så mange år. Det er første gang i Rusland, vi prøver det, så jeg er optimistisk indtil andet er bevidst, forklarede hun.

Realityportalen talte med Joan på den røde løber forud for ‘Vild med dans’ program tre, hvor hun mødte op for at heppe på kæresten Michael og dansepartneren Hilda Heick, som Joan allerede er ellevild med (Foto: Janus Nielsen)

LÆS OGSÅ: ENDELIG! Realitybabe viser kæresten frem

Gravid til december

Tidligere har parret været i fertilitetsbehandling i Danmark, men nu forsøger de sig for første gang i det store udland. I Rusland har Michael og Joan nemlig fundet en klinik med en anden tilgang til fertilitetsbehandling end i Danmark.

– De laver så mange undersøgelser, mange flere end jeg har fået lavet i Danmark. Det er også derfor, vi har ventet i snart et helt år. Vi var der første gang i januar, hvor vi fandt ud af, at jeg skal have noget specielt medicin, der gjorde klar til, at jeg kunne få lagt æg tilbage. Det er jo det, de har fundet ud af, så nu må jeg bare krydse fingre for, at de har ret, fortalte Joan med et smil.

– Så det kan være, jeg er gravid i december, det bliver da dejligt, sluttede hun håbefuldt.

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-Rachel deler glædelig nyhed

LÆS OGSÅ: Umut raser over Caroline Fleming: Knep dig selv!