‘Vild med dans’-par: Havde virkelig ikke lyst til at sige farvel

Albert og Jenna havde det ekstra svært med at se Asta og Faustix forlade konkurrencen.

Af Caroline Grønne Wigdal - 17. november 2020 kl. 14:25

Det er altid hårdt for deltagerne, når der bliver sorteret et par fra i den store ‘Vild med dans’-familie, for som man fornemmer helt hjem i stuen, så opstår der stærke bånd mellem alle par.

Men for Albert Rosin Harson og Jenna Bagge var det ekstra hårdt, da de skulle sige farvel til Faustix og Asta.

LÆS OGSÅ: Silas lagt for had: Overvejer at trække sig fra ‘Vild med dans’

– Jeg havde virkelig ikke lyst til at miste nogle af dem. Jeg har det rigtig grineren med Waf, og jeg har det rigtig grineren med Faustix. Det var rigtig ærgerligt, at det var Faustix, der røg ud, siger 18-årige Albert til Realityportalen, da Faustix og Asta netop har forladt konkurrencen.

– Det var lidt en øjenåbner for, at programmet ikke bare er underholdning, men at der også er noget mere bag underholdningen. Det er ikke at miste nogle, for vi kommer jo til at se dem igen, men det kommer helt klart til at påvirke min oplevelse af programmet, indrømmer han.

LÆS OGSÅ: Hård kritik af Silas og Nukâka: Nu taler de ud

Faustix og Asta skulle ellers ifølge dommerne være blevet i konkurrencen, for dommerne havde placeret dem over Hilda og Michael, der fik en bundplacering.

Første fredag skal overståes

For Jenna var det også ekstra hårdt at sige farvel til Asta Björk, lige som det var hårdt at sige farvel, da Mille Funk røg ud. De to piger er nemlig også hendes gode veninder privat.

– Vi har en gruppe, hvor vi ser hinanden, og hvor vi så er gode til at lave noget, som er sjovt, og som er noget andet end ‘Vild med dans’, så man lige får humøret op igen, siger Jenna.

LÆS OGSÅ: Karsten Ree taler ud om Jannis medvirken i ‘Forsidefruer’

Hun ved præcis, hvordan det føles at ryge ud, for det har hun jo selv mærket på egen krop flere gange.

– Den første uge er det lidt mærkeligt, fordi man plejer at have en rutine, og man skal lige have overstået den første fredag. Men derefter kan man godt sige: “Ja okay, det var det for i  år”. Og heldigvis kommer alle tilbage til finalen, smiler hun.

LÆS OGSÅ: 15-årig død: Dansk realitydeltager dømt