‘Vild med dans’-finaledeltager var klar til at ryge ud

Da Albert og Jenna i går gik videre i ‘Vild med dans’, kom det bag på både parret og bookmakere.

Af Lotte Knudsen - 13. december 2020 kl. 14:55

Ifølge bookmaker hos Danske Spil, Mathias Reimer Larsen, stod det klart før aftenens ‘Vild med dans’, at det var Albert og Jenna, som vi måtte vinke farvel til. Han tog dog forbehold for, at parrets voksende popularitet alligevel ville kunne sikre dem en plads i finalen.

En større overraskelse var det dog for Albert og Jenna selv. De havde forberedt sig på, at det kunne blive deres sidste dans.

– Alt er meget uforudsigeligt i det her program, men vi havde accepteret, hvis det skulle være vores sidste dans, fortæller Albert.

– Vi fik lidt hårde kommentarer med fra dommerne, da vi havde optrådt med vores Argentinske Tango. Så der tænkte jeg, det slutter her. Så fik vi lige krammet og sagt til hinanden, at hvis det sluttede her, havde det virkelig været sjovt og fantastisk alligevel, fortæller Jenna til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-stjerne: Jeg havde fortjent at komme i finalen

Første gang i finalen

Jennas hidtil bedste ‘Vild med dans’-placering var som nummer seks med Patrick Berdino i 2015, og derfor er det en stor oplevelse for danseren at være nået så langt i ‘Vild med dans’.

– Det er helt vildt fantastisk, og jeg er virkelig glad for at få lov til at prøve det. Jeg er også ekstra glad, fordi det er med Albert. Vi har virkelig haft det så fedt fra første dag, fortæller Jenna til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-stjerne: Det er virkelig trist

– Det er en drøm, som er gået i opfyldelse, skriver Jenna i et opslag på Instagram.

 

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Jenna Bagge (@jennabagge)