'Vild med dans'-dommer bestjålet på danseskole

Coronavirussen skaber panik hos danskerne, og får dem til at sjæle de mærkeligste ting.

Af Rikke Lynge - 11. marts 2020 kl. 9:10

Den 27. februar kom det første tilfælde at coronavirus i Danmark, og siden er det tal kun steget. De seneste tal viser, at 262 danskere i dag er smittet med coronavirus, hvilket har medført, at flere apoteker og supermarkeder melder udsolgt af håndsprit. Og måske er der blandt danskerne begyndt at sprede sig så meget panik, at man tyr til alternative muligheder for at få sin håndsprit.
LÆS OGSÅ: Ankerstjerne klar til ‘Vild med dans’
Dommer af ‘Vild med dans’ Jens Werner er bestemt ikke begejstret for det syn, der mandag mødte ham på danseskolen.
– Hvem har stjålet vores kæmpe håndsprit? I går mandag blev vores store håndsprit stjålet på danseskolen. Hvad sker der lige i lille Danmark? Hvor lavt vil man gå – stjæle en håndsprit, som alle vores skønne danseelever bruger så flittigt. Sæt den venligst tilbage!, Skriver Jens Werner på danseskolens Facebook profil.
LÆS OGSÅ: Vred ‘Forsidefruer’-Jackie: Jeg orker ikke jeres uacceptable og modbydelige beskeder!
Til Realityportalen siger Jens Werner.
– Desværre er den ikke kommet retur, og jeg tænker heller ikke, den gør det. Problemet var jo ikke så stort, hvis vi bare kunne købe en ny, men de er udsolgt alle steder, så vores kunder må nu undvære håndsprit på danseskolen, fortæller en frustreret Jens Werner.
Jens Werner er ikke alene om vreden over den forsvundne håndsprit. Han bakkes op af frustrerende danskere i kommentarfeltet.
– Dejligt i tager ansvar, men hvor er det trist, at folk ikke kan kende forskel på dit og mit. Kors, hvor er det lavt. Super egoistisk og lavt at synke. Det er blot nogle af kommentarerne på opslaget.
LÆS OGSÅ: HER ER DE: Fire sønderjyske mænd i nyt kærlighedsprogram
SE BILLEDERNE: Christiane på romantisk weekend med kæresten