‘Vild med dans’-deltager fik lussing under træningen

Albert mener, at Jenna bruger vold i sin undervisningsmetode. Jenna mener, det er på en kærlig måde. Og Albert er nu alligevel meget glad for og stolt af sin dansetræner.

Af Caroline Grønne Wigdal - 30. september 2020 kl. 16:55

Nu er der kun få dage til, at det for gang nummer 17 går løs med hele Danmark dansefest, når ‘Vild med dans’ får premiere.

Blandt de 12 spændte par er skuespilleren 18-årige Albert Rosin Harson, der har fået fornøjelsen af at lære at danse af Jenna Bagge, 31.

LÆS OGSÅ: AFSTEMNING: Hvem vinder ‘Vild med dans’ 2020?

Som den første dans skal parret danse en tango, og det går lige fra første minut i træningslokalet ikke stille for sig. Har man fulgt bare en smule med i ‘Vild med dans’, så ved man, at Jenna ellers er både sød og storsmilende. Men hun kan også være en hård lærermester. Det fortæller Albert.

– Hun kan sagtens være skrap. Hvis jeg ikke gør, som Jenna siger, så er vold åbenbart også en løsning. Så da vi skulle danse tango, og jeg kom til at kigge med hovedet den forkerte vej, så skulle det lige rettes, forklarer han til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Alvorligt sammenstød: ‘Vild med dans’-stjerne i hast på skadestuen 

Jenna mener dog, at det gik mere blidt til.

– Albert sagde selv, at jeg skulle rette på hans hoved. Og ja, det var tæt på en lussing. Jeg prøvede bare at rette, og så var jeg lidt ivrig. Så det blev lige til et lille dask, griner hun.

Jenna Bagge og Albert Rosin Harson. (Foto: Anthon Unger)

Bleg i træningslokalet

Albert er især kendt for sin rolle som Lasse i julekalenderne ‘Tinkas juleeventyr ‘ og ‘Tinka og kongespillet’. Derudover har han medvirket i en DR3-serie, og senere i efteråret skal han for første gang prøve kræfter med teater i et julekomedieshow, som han netop har modtaget manuskriptet for.

LÆS OGSÅ: ‘Forsidefruer’ ramt af corona 

Han sagde ja til at være med i ‘Vild med dans’ uden at tænke helt igennem, hvad han egentlig gik ind til.

– Man skal jo lære at danse i programmet, det havde jeg ikke gjort mig nogle tanker omkring. Først handlede det jo bare om at møde Jenna og lære hende lidt at kende, men pludselig stod vi dér med træningstøjet på, og Jenna havde en koreografi parat. Først der tænkte jeg, at nu skulle jeg rent faktisk til at lære at danse, og det ramte mig lige. Så derfor var jeg måske lidt bleg de første fem minutter, fortæller Albert.

LÆS OGSÅ: Gunnvørs hårde regel: Jeg tager prisen for den strengeste mor 

På fredag klokken 20.00 er der premiere på ‘Vild med dans’ sæson 17 på TV 2 og TV 2 PLAY.