‘Vild med dans’-deltager: Det har ændret mig

Den 34-årige sanger, Freja Kirk, havde noget at fejre, selvom hun røg ud af Vild med dans.

Af Lotte Knudsen - 16. oktober 2021 kl. 8:34

Trods nederlaget til krimiforfatter Michael Katz Krefeld og Karina Frimodt, var sangerinden Freja Kirk både lettet og glad, da Realityportalen mødte hende efter showet. Da sangerinden valgte at deltage i programmet, var det nemlig med henblik på to ting: Hun ville gerne rykke nogle grænser og ideer i forhold til kønsroller, og så ville hun gerne udfordre sig selv og komme ud af sin skal.

Og sidstnævnte lykkedes i hvert fald.

– Jeg er kommet ud af min skal. Det med at stille sig ud hver fredag i bedste sendetid foran hele Danmark. Det er angstprovokerende. Så på den måde har jeg overskredet nogle grænser og kommet ud af min skal, forklarer Freja Kirk

LÆS OGSÅ: ‘Den store bagedyst’-vinder klar til ‘Vild med dans’

Selvom Freja tidligere har udtalt, at hun aldrig har kunnet se sig selv i danskesko, er hun i dag glad for, at hun tog chancen og hoppede i dem.

– Man oplever så meget både følelsesmæssigt og personligt. Så jeg skal lige hjem og lande efter den her kæmpe oplevelse og omvæltning, fortæller Freja.

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Freja og Claudia gør status efter exit i ‘Vild med dans’…

Udover at komme hjem og sunde sig, glæder sangerinden sig også til at komme tilbage til sit ‘safespot’. Bag mikrofonen.

– Jeg har haft dans på hjernen i lang tid. Så jeg glæder mig til at få musik på hjernen igen, forklarer Freja

LÆS OGSÅ: Baby News: ‘Kærlighed hvor kragerne vender’-par venter barn

Der er også nyt musik i vente fra sangerinden.

– Jeg er i gang med at skrive en masse. Jeg er i sessions, og så udgiver jeg snart noget nyt, lover Freja.

Så hvis man savner Freja på dansegulvet og ikke kan undvære hende, kan man i hvert fald finde hende på spotify.