‘Vild med dans’-deltager afslører: Jeg har gået til dans

Camilla Dalsgaards nye partner har før modtaget danseundervisning.

Af Caroline Grønne Wigdal - 1. september 2021 kl. 16:55

30-årige Camilla Sofie Dalsgaard får debut som professionel danser i årets kommende ‘Vild med dans’-sæson, og hun får fornøjelsen af at danse med den 69-årige komiker Jacob Haugaard.

Det er ikke første gang, at nogen skal forsøge at lære ham at danse. Den nye ‘Vild med dans’-deltager fortæller nemlig, at han har gået til dans, da han var omkring 12 år gammel.

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-deltager droppet inden premieren

Artiklen fortsættes under videoen.


Det blev dog en meget fornøjelse.

– Jeg blev sendt hjem efter nogle gange. Fordi jeg havde været ude og køre ajle ud. Det hedder gylle, hvis der er for grise, og for køer hedder det ajle. Så skulle jeg pludselig til dans, så mødte jeg op og lugtede helt forfærdeligt af ajle, så danselæreren sagde: “Jacob, du skal gå hjem, du lugter”, fortæller Jacob Haugaard og fortsætter:

LÆS OGSÅ: CHOK! Kendispar skal skilles

– Så har jeg aldrig danset siden. Så hvis programmets præmis er, at du tager en professionel danser og sætter sammen med en helt ny danser, så er jeg absolut hele idéen med programmet.

Camilla og Jacob. (Foto: Privat.)

Derfor havde nydanseren da også en del sommerfugle i maven ved at sige ja tak til tilbuddet om at deltage i underholdningsprogrammet.

LÆS OGSÅ: Remee gav ‘X Factor’-produktionen et ultimatum

– Det er lige som at gå op på den store vippe i svømmehallen og så bare gå ud. Jeg tænkte ikke. For så havde jeg ikke sagt ja, siger han om at tage udfordringen op.

Jacob Haugaard har i den grad gjort sig bemærket på den danske underholdningsscene, og han er blandt andet kendt fra komikerduoen ‘Finn & Jacob’ samt flere reklamefilm for Tuborg Squash.

Nu kan man snart se ham i ‘Vild med dans’, der får premiere på TV 2 og TV 2 PLAY den 10. september 2021.

LÆS OGSÅ: Nynne anklager Robert Hansen for vold: Her er hans svar