‘Vild med dans’-deltager afslører: Håbede på Iben Hjejles partner

Sara Bro blev meget glad, da hun fandt ud af, at Morten skulle være hendes dansepartner og træner i ‘Vild med dans’.

Af Caroline Grønne Wigdal - 23. november 2020 kl. 14:48

For Sara Bro har det altid været en form for drøm at være med i ‘Vild med dans’.

– Jeg har set med fra første sæson, og jeg har altid elsket det. Som barn har jeg hjemme hos min mormor set noget isdans, vi havde ikke fjernsyn hjemme hos mig selv i hippiekollektivet, så jeg har altid set dans på tv som et eller andet forbudt og helt vildt tiltalende, fortæller hun.

LÆS OGSÅ: Jeg røg ud efter blodig skade

Hun blev naturligvis glad, da muligheden for selv at deltage opstod. Og endnu mere glad, da hun fandt ud af, at Morten skulle være dansepartneren.

Morten dansede nemlig i 2017 med Iben Hjejle, som han opnåede en anden plads sammen med, og Iben og Sara kender hinanden.

LÆS OGSÅ: Nicklaes og Line Maria er kærester: Hun sagde ja!

–  Iben var så glad, da hun dansede med Morten, så jeg tænkte, at han må da være mega sød, siger Sara.

Heldigvis gik Morten også og håbede på, at han skulle lære Sara Bro at danse, så matchet kunne ikke være bedre.

– Sara var den første nydanser, der blev offentliggjort, og da jeg så hende, så tænkte jeg, at vi kunne passe rigtig godt sammen, siger Morten og fortæller, at hans begejstring for hver sæson bliver ved med at være lige så stor, netop fordi man får en ny partner og aldrig bare kan lave en “copypaste” fra den forrige sæson.

LÆS OGSÅ: Karsten Rees bedste råd: Sådan bliver man milliardær

(Foto: Henrik R. Petersen)

For Sara er det noget af en omvæltning pludselig at danse konstant. Hun har nemlig ikke særlig mange gode minder fra dansens verden og gik kun ganske kort til ballet, da hun var omkring 7 år.

– Jeg elskede balletlæreren højere end min mor, men så rejste hun til USA, og så svor jeg, at jeg aldrig ville danse ballet igen.

LÆS OGSÅ: ‘Bagedyst’-par hver til sit: Det er virkelig ikke nice