'Vild med dans'-babe har født

Efter at være gået 11 dage over tid fødte Karina Frimodt endelig onsdag morgen.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 19. juni 2014 kl. 15:50

Tidligt onsdag morgen blev ‘Vild med dans’-baben og kæresten Kasper Lentz forældre til en lille dreng på 3750 gram og 53 centimeter lang.
Karina Frimodt er kendt fra ‘Vild med dans’, hvor hun som erfaren dansere  har været med i mange sæsoner. Senest kom hun på andenpladsen sammen med dansepartner og stand-up’er Uffe Holm i sidste års udgave af ‘Vild med dans’.
Den smukke mor fortæller efterfølgende til Ekstra Bladet, at hun efter fødslen havde brug for at få sovet og ellers bare nyde den lille, nye baby sammen med kæresten og datteren Mathilde på syv år.
LÆS OGSÅ: Nu har Szhirley født
Uffe Holm siger tillykke
Uffe Holm, som er Karinas seneste dansepartner, er da også meget begejstret på parrets vejne.

– Jeg talte med hende så sent som tirsdag, hvor hun var gået 11 dage over. Hun var nok stort set så gravid, som nogen overhovedet kan blive, siger komikeren til avisen og tilføjer:

– Men Karina var sikker på, at der var liiige ved at ske noget, og det fik hun jo så ret i. Det er fedt med en dreng. Stort tillykke herfra.

Karina Frimodt skal spille overfor Silas Holst i Tivolis udgave af ‘Dirty Dancing’, men det er ikke afklaret, om danseren endnu en gang skal svinges rundt af en kendis i ‘Vild med dans’.

LÆS OGSÅ: Se Szhirley seks uger efter fødslen

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.