‘Vild med dans’-Asta om sit forhold: Jeg fik hadbeskeder

Det kan være udfordrende at være i et forhold med en af Danmarks mest eftertragtede realityhunks.

Af Lotte Knudsen - 4. oktober 2021 kl. 11:18

I august 2020 fik Danmark et nyt powerpar i dansk showbizz. ‘Vild med dans’-baben Asta Björk Ivarsdottir og ‘Paradise’-hunken Jonass Jannec Jensen.

For Asta, som ellers er vant til at flyde henover gulvet med sine frække trin og guddommelige krop, var offentliggørelsen af deres forhold dog ikke en dans på roser.

– Da vi lige havde offentliggjort, at vi var kærester, fik jeg mange beskeder fra folk som skrev, at jeg bare var endnu en i rækken, fortæller Asta i ‘Til middag hos’  og fortsætter,

– Andre skrev: giv det to uger, og så må vi se.

LÆS OGSÅ: WHAT! Nu tjekker denne reality-babe ind i ‘Ex on the beach’

Heldigvis var Asta på det tidspunkt draget af Jonass’ humør og person. Hun var høj på kærlighed, så beskederne rørte hende ikke. I starten havde hun dog sine egne fordomme og tog sine forbehold.

– I starten var jeg selv overbevist om, at den type var ikke til at stole på, så der gik lang tid før, at jeg stolede på ham, fortæller hun.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-Teresa: Det er hårdt for vores forhold

I dag er ‘Vild med dans’-baben helt sikker på, at hun stolede på den rigtige.

– Han har bare det bedste hjerte, fortæller hun.

Derudover har hun lært meget om sig selv i forholdet med realityhunken Jonass.

– Det gav mig meget at overvinde mine egne fordomme. Folk skal have lov til at være som de er, og hvis de vil melde sig til et program, er det måske fordi, at det er det, som de har brug for. Nogle gange er det nemmere bare at have det sjovt, forklarer hun.

LÆS OGSÅ: TV-vært jubler: Er gravid

Herunder kan du høre Asta fortælle om sine og andres fordomme. Du kan se hele afsnittet i aften klokken 19:00 på TV3 og på Viaplay.

 

Læs mere om