Vild forvandling: Anna Seneca afslører sandheden bag nyt look

Anna Seneca har skiftet stil, og det er der en helt bestemt grund til.

Af Rikke Lynge - 20. januar 2022 kl. 11:09

Anna Seneca har i ugen fået et helt nyt look, der langt fra ligner det, som hun blev kendt for, da hun i 2020 medvirkede i ‘Paradise Hotel’, hvor hendes hår var meget mørkt.

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Nicklas fortæller om sine fremtidsplaner med Ida. 

LÆS OGSÅ: WOW: Så meget har Linse tabt sig 

I dag er hårfarven den modsatte kontrast, og det er med god grund.

– Jamen jeg føler mig bare som et nyt menneske, og det kræver nyt ydre. Jeg er blevet mor, og jeg har andre prioriteringer og en helt anden dagligdag. Så jeg ville gerne gå lidt mere naturlige veje, forklarer Anna til Realityportalen om det nye look.

LÆS OGSÅ: Casper og Isabel i vild handel: Så meget har de tjent

Lige nu har Anna helt lyst hår og med lange extensions, men det er kun midlertidigt.

– Meningen var (og er stadig), at jeg skal have page. Extensions var kun for at få fylde i hele håret. Men da jeg fik det på, kunne jeg ikke dy mig og følte lige for at have det langt i en uges tid – bare fordi. Det er længe siden, jeg har haft langt hår, så jeg skal lige have det lidt, inden jeg får det klippet af, forklarer Anna.

LÆS OGSÅ: Tv-stjerne i lykkerus: Kæresten friede efter fødslen

Annas naturlige hårfarve er sagt med hendes egne ord leverpostejfarvet, og målet er at få det naturlige tilbage.

– Målet med det lyse er, at mit eget skal vokse ud, så jeg kun behøver babylights et par gange om året, men ellers ikke behøver at farve hår. Med det mørke hår skulle det jo farves hver måned, og det hverken gider jeg eller har jeg tiden til, fortæller Anna.

LÆS OGSÅ: Amalie indrømmer: Jeg skulle have ventet

Det er ikke kun håret, som Anna ønsker at få tilbage til det naturlige.

– Jeg er også i gang med at få fjernet to store tatoveringer, fordi jeg ikke bestræber mig efter det look mere, som jeg jo synes var flot, dengang jeg fik det. Nu vil jeg gerne være fri for store tatoveringer og have min egen hårfarve. Tanken om at skulle opretholde diverse skønhedsting magter jeg slet ikke, fortæller Anna og understreger, at hun stadig går op i sit udseende.

– Det er ikke ensbetydende med, at jeg ikke går op i mig selv, men det er helt klart på en anden måde, end inden jeg blev mor. Og så tror jeg også bare, at jeg er blevet ældre og synes nogle andre ting er pænere, end jeg gjorde for måske 2-3 år siden, forklarer Anna.

LÆS OGSÅ: SE VIDEOEN: Her frier han til ‘Vild med dans’-stjerne

Se før- og efterbilledet af Anna herunder.

Anna Senecas forvandling (Foto: privat)

Anna Senecas forvandling (Foto: privat)

Læs mere om