'Vild med dans'-par efter exit: Vi snakker sammen hver dag

René og Jenna har stadigvæk et meget tæt bånd, selvom de i sidste uge røg ud af dansekonkurrencen.

Af Emilie Holm Egebro - 20. oktober 2017 kl. 20:20

Skuffelsen var stor hos René Holten Poulsen og dansepartner Jenna Bagge, der i sidste uge måtte forlade ‘Vild med dans’ efter at have været i omdans mod Mie Ø. Nielsen og Mads Vad. 
I aften er danseparret dog tilbage i ‘Vild med dans’-studiet, hvor de fra tilskuerrækkerne skal overvære de seks sidste par på gulvet.
René og Jenna har tidligere fortalt, at de godt kan lide hinanden, og selvom de nu ikke længere bruger adskillelige timer sammen på dansetræning, har de dog alligevel tilbagt tid sammen den seneste uge.
– Vi var sammen på Mastiff i tirsdags, og så snakker vi faktisk sammen hver eneste dag. Det er da lidt svært at give slip på hinanden, når vi har brugt så meget tid sammen, fortæller René, mens Jenna nikker genkendende.
LÆS OGSÅ: Det skal de danse i ‘Vild med dans’
– Vi snakker om alt muligt. Jeg har for eksempel sendt mange hunde til René, da jeg overvejer at få en lille hund. Så der har han været en god hjælp. Jeg vil have en Bruce-Line, fortæller Jenna og refererer til Renés hund Bruce.
René bruger nu de mange timer, han før brugte på dansetræning, på at træne endnu mere kajak. Og så nyder han at have fået sine aftener fri igen, selvom han stadigvæk ærgrer sig over, at det er slut med ‘Vild med dans’.
LÆS OGSÅ: René Holten Poulsen: Jeg blev hårdt ramt af Britts kommentar
LÆS OGSÅ: Jokeren ude af ‘Vild med dans’: Jeg har haft en depression
LÆS OGSÅ: Mie tog fat i kuglerne på Mads i omdansen