Vil Stephanie stoppe i 'Årgang 0'?

Under en live-chat efter gårsdagens ‘Årgang 0’-udsendelse fik Stephanie spørgsmålet, om hun kunne finde på at stoppe i programmet

Årgang 0
Af Louise Vilsbøl - 28. januar 2015 kl. 9:02

Efter gårsdagens ‘Årgang o’-udsendelse kunne man traditionen tro chatte med en af de fire medvirkende på tv2.dk. I går var det 15-årige  Stephanie, der besvarede seernes spørgsmål. Og et af spørgsmålene gik på, om hun ville være med i ‘Årgang 0’, til hun fylder 18 år.
– Ja, sådan som det ser ud nu ja, lyder svaret.
Og overfor TV 2 uddyber hun, at udover de mange oplevelser, som det giver hende at være med i serien, så får hun også nogle muligheder og bliver inviteret til nogle events, som hun ellers ikke var kommet til.
LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-Stephanies mor skal skilles igen
Ønsker nogle gange, at hun ikke var med i ‘Årgang 0’
En anden spørger, om der har været tidspunkter, hvor hun ønskede, at hun ikke var en del af ‘Årgang 0’, og her må Stephanie erkende, at det er der af og til.
– Ja, i de dårlige situationer ville jeg da ønske, at jeg ikke lige var en del af det. For eksempel i en periode hvor alle mulige skrev løgne i bladene, det var ret hårdt, svarer Stephanie, og til en anden, der spørger, om hun har fortrudt at være med i programmet, lyder svaret:
– Der har selvfølgelig været situationer, hvor det ikke var så fedt, at hele Danmark kunne se med. Men det er dejligt, at folk værdsætter det, man siger og gør, så man ved, at man også hjælper andre. Lige nu har jeg ikke fortrudt noget.
LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-Stephanie har brudt med kæresten
Det mest pinlige tv-øjeblik var..
En seer spørger Stephanie, hvad det pinligste, hun har været med til på tv, var, og her er hun som teenagepige ikke i tvivl.
– Det må være, da min mor snakkede med mig om menstruation. Det var lidt underligt.
Her vil de fleste kvinder nok trække på smilebåndet og tænke, at det kan de egentlig godt forstå. Hele chatten med Stephanie kan læses her.
LÆS OGSÅ: Vil Rachel stoppe i ‘Årgang 0’?
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.