'Vild med dans'-vært er færdig på Tinder - Her & Nu

'Vild med dans'-vært er færdig på Tinder

Det var en kort fornøjelse ud i datingappen for Sarah Grünewald

Af Nikolaj Vraa - 8. november 2019 kl. 20:26

I forrige uge kunne SE og HØR fortælle, at Sarah Grünewald var at finde på Tinder, hvor hun viste nteressere for både mænd og kvinder. Men jagten på den nye kærlighed er allerede indstillet igen.
– Jeg har slettet Tinder igen. Jeg var der i 22 timer. Til gengæld er der nu 240 kvinder, der gerne vil ud og drikke en kop kaffe med mig. Og jeg har fået 1.000 nye, kvindelige følgere på Instagram, griner Sarah, der glæder sig over alle sine nye venner.
LÆS OGSÅ: CHOK: ‘Kongerne’-Kia eftersøgt af politiet

Flytter i hus

Siden skilsmissen fra Rasmus Backhaus har Sarah Grünewald ledt efter et nyt hjem til sig selv og sønnen Luis på tre år. Og nu er det lykkedes.
– Jeg flytter til Snekkersten. Jeg har fået et hus med have og eget værksted. Det er en gammel Villa Villekulla, så det til at betale, sige den populære tv-vært, der har kæmpet med at få genoprettet sin økonomi efter SKAT begærede hende personligt konkurs sidste år.
Hele året har hun derfor hele tiden jonglet to-tre jobs samtidig. Sideløbende med ‘Vild med dans’ medvirker hun for tiden i Søren Kragh-Jacobsens kommende film ‘Lille sommerfugl’, der bliver optaget på Fyn.
LÆS OGSÅ: Christiane om bruddet med L.O.C.: Det er virkelig lang tid siden
Flytningen til Snekkersten, der ligger godt 40 minutters kørsel fra København, er noget Sarah glæder sig meget til. Hendes eks-svigermor bor skråt overfor huset.
– Vi kan vinke til hinanden. Det er dejligt at Luis kan løbe over til sin farmor. Der er et nærmiljø af Rasmus’ familie, der også er min familie, lyder det kærligt fra Sarah Grünewald.
LÆS OGSÅ: Monique raser: Jeg er så skuffet over Mark