Vil du være med i ‘Stjerne Boksning’?

Hvis du tør stille dig op i en boksering og dele øretæver ud foran hele Danmark i kampen om præmien på 10.000 kroner, så se med her!

Af Lykke Buhl - 18. juni 2020 kl. 20:56

Sidste år afholdt Geggo og Cengiz for første gang deres stort anlagte realityevent ‘Stjerne Boksning’, hvor realitystjerner går i bokseringen mod hinanden i kampen om præmien på 10.000 kroner.

LÆS OGSÅ: Mai Manniche raser over gravid-kommentar – nu tager hun hævn

Selvom det ikke var nogen økonomisk succes, så har Geggo og Cengiz store planer for eventet, som de håber at kunne afholde igen i år.

– Vi kæmper lige nu for at få ‘Stjerne Boksning’ 2020 til at blive en realitet – og alt tegner godt! Vores boksere er ihvertfald mere end klar, og vi har samlet nogle virkelig sprøde mennesker i år – hvis vi selv skal sige det, skriver de på Instagramprofilen for eventet.

LÆS OGSÅ: Realitybabe i stor sorg: Nu sagsøger hun dyrlæge

Vil du være bokser?

Men der er bare et problem! Joker-kategorien, hvor det er ukendte personer, der bokser mod hinanden, er nemlig endnu ikke helt udfyldt.

– Vi mangler dog en (ukendt) pige, der vejer imellem 50 og 60 kg (dette er ikke en specifik vægtklasse, men der kan justeres hos bokserne, således at de rammer en fællesklasse) – en såkaldt ‘JOKER’ – er det dig? spørger de.

LÆS OGSÅ: Jackie: Her min bedste veninde i ‘Forsidefruer’

Dog er det ikke bare lige sådan at melde sig til. Udover at man skal være kvinde og veje mellem 50-60 kilo, så skal man også være beredt på at træne HVER søndag sammen med realitystjernerne i København. Ikke mindst skal man være beredt på at både få og dele tæsk ud foran en hel sal og ikke mindst alle de, der ser eventet derhjemme.

LÆS OGSÅ: Princess Natascha overvejer at blive steriliseret

Se mere om, hvordan du tilmelder dig i opslaget her

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Vi kæmper ligenu for at få Stjerne Boksning 2020 til at blive en realitet – og alt tegner godt! Vores boksere er ihvertfald mere end klar, og vi har samlet nogle virkelig sprøde mennesker i år – hvis vi selv skal sige det? Vi mangler dog en (ukendt) pige der vejer imellem 50 og 60 kg (dette er ikke en specifik vægtklasse, men der kan justeres hos bokserne således at de rammer en fællesklasse) – en såkaldt ‘JOKER’ – er det dig? Så send os en kort video her på Instagram i DM, hvor du fortæller kort om dig selv, og hvorfor det skal være dig der skal i ringen og bokse om titlen som vinder, og de 10.000,- i præmie? Du bliver en del af et fedt team som træner sammen i 3 intense måneder (du skal kunne træne hver søndag i København) for til sidst at blive en del af, måske Danmark’s fedeste og mest underholdende stævne, Stjerne Boksning 2020??

Et opslag delt af Stjerne Boksning (@stjerneboksning) den

LÆS OGSÅ: Surprise fra Ankerstjerne: Skifter karriere

LÆS OGSÅ: Amanda, Camilla og Ditte raser over Nicklaes