Vil du være med i banebrydende datingeksperiment?

TV3 søger lige nu deltagere til et nyt datingprogram, der foregår i udlandet.

Af Mikkeline Andersen - 18. september 2014 kl. 20:55

Er du kræsen? Er du typen, der altid finder den forkerte type? Eller er du mere end klar til at finde dit livs kærlighed, så giver TV3 dig lige nu muligheden.
– Vi leder efter modige og kærlighedssøgende singler i alderen 20-40 år, som er klar på at date på en helt ny og utraditionel måde. Du får muligheden for at møde din potentielle partner i et miljø, hvor I kan få lov til at være præcis, som I er – uden filter. I får en unik mulighed for at møde hinanden, uden I har noget at gemme jer bag, og det bliver med garanti den mest spændende og udfordrende date, du nogensinde vil komme på, skriver TV3 på sin hjemmeside.
LÆS OGSÅ: Ibi Støvring i gavehumør
Professionel hjælp
Et hold professionelle castere og matchmakere vil få til at opgave finde dit drømmematch blandt de andre deltagere. Det professionelle team matcher blandt andet singlerne ud fra krav, drømme og værdier. Og så er det bare at håbe på, at man bliver ramt af Amor’s pil.
Optagelserne finder sted i september måned i udlandet. Derfor er det et krav, at du har mulighed for en uges “datingferie”.
Hvis du er klar til dit livs dating-eventyr, så skriv en mail til dating@eyeworks.tv.
Eller ring for mere information på telefon: 27 79 72 38.
LÆS OGSÅ Afdød sangerinde lever videre som statue
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.