SAY WHAT: Fan fik lov at gramse på Miley's bryster

En mandlig fan fik en oplevelse, han sent vil glemme, da Miley Cyrus lod ham gramse på hendes bryster efter en koncert.

Af Newspaq - 9. august 2014 kl. 14:45

Læg hænderne på mine bryster. Den opfordring har mange mænd sikkert drømt om at høre Miley Cyrus hviske, men for en heldig fan i New York blev drømmen forleden til virkelighed.
Muligheden bød sig efter hendes koncert i New York, hvor han havde spenderet intet mindre end 995 dollars, svarende til cirka 5000 kroner, på en såkaldt “meet and greet”-pakke. Den gav ham mulighed for at hilse på den kontroversielle sangerinde efter showet.
LÆS OGSÅ: GALLERI: Se Mileys nye sengekammerat
Fik lov at lægge hænderne på brysterne
De flere tusinde kroner dækkede mødet med Miley Cyrus men gav ikke billet til showet på hendes “Bangerz”-turné. Det ærgrer dog formentlig ikke den unge fan, for ifølge E! Online fik han mere, end han havde turdet håbe på.
Da han skulle fotograferes med popstjernen, opfordrede hun ham nemlig til at lægge hænderne på hendes bryster og lade som om, han kyssede hende.
Den mandlige fan måtte sandsynligvis nive sig selv en ekstra gang i armen, men ser ikke desto mindre meget overbevisende ud på billedet, hvor Miley Cyrus står foran sin unge fan med et overrasket ansigtsudtryk, mens han lægger armene omkring den spinkle sangerinde og gramser på hendes bryster.

LÆS OGSÅ: Berømt tv-vært har fået barn med kollega

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.

Se billedet HER.