Vil du giftes? DR søger nye deltagere til 'Gift ved første blik' - Her & Nu

Vil du giftes? DR søger nye deltagere til 'Gift ved første blik'

Hvis du er single og ‘ready to mingle’, har du nu chancen! DR søger nemlig deltagere til den kommende sæson ‘Gift ved første blik’.

Af Anna Løwe - 23. december 2019 kl. 12:58

Har du også set ‘Gift ved første blik’ og fulgt med, når håbefulde – og fremmede – mennesker mødes og bliver gift på en og samme dag?
Nu kan det blive din tur! I hvert fald, hvis du er single, mellem 25 og 60 år og er klar til et seriøst forhold. DR søger nemlig medvirkende til næste omgang ‘Gift ved første blik’, der som regel optages i løbet af foråret og sommeren.
LÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’-hunk: Kærligheden blomstrer
Du skal desuden være åben overfor, at et hold eksperter vurderer, hvem du bedst vil matche som partner, og så skal du være åben og ærlig og have lyst til at udvikle dig som menneske.
Hvis det lyder som noget for dig, kan du læse mere om, hvordan du tilmelder dig via dette link.
LÆS OGSÅ: Hvorfor blev Anders og Luna fra ’GVFB’ matchet? Her er ekspertens svar

Sådan er det gået siden sidst

Af sidste sæsons fem par, Luna og Anders, Anja og Dennis, Henriette og Claus, Michael og Christina og Frederik og Maja, valgte to par at forblive gift, nemlig Henriette og Claus og Michael og Christina. Begge par er dog siden blevet skilt. Henriette og Claus fandt sammen igen som kærester, men også det forhold endte i et brud, da afstanden gjorde det for svært for dem.
Michael vender dog tilbage på skærmen, da han skal være med i den kommende sæson ‘Ex on the Beach’. Om hans ekskone Christine dukker på, må vi vente og se.
LÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’-par: Så meget tjener vi
LÆS OGSÅ: ‘Bagedyst’-deltager åbner op: Jeg havde brug for hjælp