Janni Ree åbner op om dødsangst - Her & Nu

Janni Ree åbner op om dødsangst

Janni vil helst ikke sidde for længe og fundere over, at hun nu er 50 år, og manden 75. Der er nemlig noget ved tid og alder, som kan skræmme dem begge. Men heldigvis har parret i Vedbæk fundet en sjov måde at holde øje med, at tiden går.

Af Caroline Grønne Wigdal - 15. oktober 2020 kl. 16:55

På samme dato som Danmark på grund af corona lukkede ned i foråret, rundede Janni Ree et skarpt hjørne. Men siden den 11. marts har det, at hun nu er fyldt 50 år, ikke ført til hverken panik eller krise hos baben fra ‘Forsidefruer. Faktisk har hun aldrig haft det bedre.

Der der dog alligevel et enkelt område, hvor hun virkelig mærker, at hun ikke længere er purung og har hele livet foran sig.

LÆS OGSÅ: Albert og Jenna svarer på kæresterygter

– Jeg kan godt komme til til at reflektere over det der med, at jeg er 50 og nærmer mig døden. Så tænker jeg: “Gud, hvor lang tid har jeg tilbage? Måske 20? Måske 30?”. Min egen far døde som 70-årig. Altså jeg kommer jo tættere på, at jeg skal herfra, og det vil jeg jo ikke, siger Janni til Realityportalen.

Den 2. oktober blev hun mormor til lille Hubert, og i forvejen er hun farmor til to. Hun regner bestemt med, at der kommer flere børnebørn til og vil gerne nå at opleve dem alle sammen blive store og at følge dem. Derfor skræmmer det Janni, at tiden går så stærkt.

LÆS OGSÅ: ‘Forsidefruer’-babe skældt ud for at tabe sig

Som altid har Karsten og Janni deres humoristiske tilgang til livet, og det er også sådan, de holder øje med, at livet suser derudad.

– Herhjemme regner vi det ud i skraldedage, som er om onsdagen. Så vi ved, at når skraldet bliver hentet, så er der gået en uge igen, og det går altså vanvittig hurtigt. Jeg forstår ikke, hvor tiden bliver af. Det er også skræmmende for Karsten, der jo er 75, siger hun.

Janni og Karsten Ree (Foto: Lars E. Andreasen/SBS)

Afslører hjertebarn

Janni havde ellers forberedt sig på, at hun ville kunne mærke alderen i kroppen, og at hun nu skulle til at gennemgå en 50-års krise, men den er endnu ikke kommet. Hun føler endda, at hun er helt ungdommelig indeni.

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-deltager ramt lige inden optræden

– Måske er det problemet, at jeg netop ikke selv synes, jeg er gammel. Men det med alder har jo også rykket sig: I dag er man nok mere i 40’erne, når man i virkeligheden er i 50’erne. Det er stadig tilladt at gå ud og have en sjov aften med pigerne, uden at folk ser ned på dig og tænker: “Nå, den der gamle krage, hun er da rigtig ude og svinge træbenet”, siger Janni.

Alt i alt står hun ‘Forsidefruen’ et godt sted i livet, hvor hun har en god portion erfaring i bagagen og laver det, hun allerhelst vil.

– Jeg har desuden noget andet spændende undervejs, som er mit hjertebarn, som jeg ikke kan fortælle om endnu, afslører hun.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Kæmpe baby-lykke

Læs mere om