Vidste du det? Nu åbner Gunnvør og Karina op om operationer

Nu åbner de to ‘Forsidefruer’ op om, hvordan de har fået lavet deres bryster, mens Tina Lund sætter ord på, hvorfor en brystforstørrende operation for hende vil være et problem.

Af Caroline Grønne Wigdal - 15. april 2020 kl. 14:56

‘Forsidefruen’ Gunnvør plejer at være en smule mere privat anlagt end de andre fruer, og sådan er det også, når det kommer til kosmetiske operationer.
Nu fortæller baben, hvorfor hun til nu ikke har italesat, at hun har fået lavet sine bryster.
LÆS OGSÅ: ‘Forsidefruer’-Tina om Amalie: Hun må kunne tåle at få lidt igen
Gunnvør mener, at det er vigtigt at huske på, at seerne af ‘Forsidefruer’ er meget unge, og at der følger mange overvejelser og nuancer med, når man skal have foretaget en brystoperation.
– Når man er ung, så har man jo nye bryster, man har jo lige fået dem. Det er jo sjældent, man har brug for at få dem lavet, når man er 18 år, siger Gunnvør til Jakob Kjeldberg, der er vært på ‘Forsidefruer Talkshow’.
LÆS OGSÅ: Amalie om at bryde sammen i ‘Forsidefruer’: Det beviser, at jeg ikke er bindegal
Karina  var netop en af de piger, der som ung var under kniven, men det var for at få taget et halvt kilo væk fra hvert bryst. Tina er den eneste, der ikke har fået en brystoperation. I klippet herunder forklarer hun, hvorfor hun holder sig tilbage fra at få lavet sin barm.
Se klippet her. Se hele afsnittet på Viaplay eller på TV3 klokken 20.00.