Vidste du det? Josefine Høgh har været med i ‘Den store bagedyst’

Josefine Høgh har mange talenter.

Af Rikke Lynge - 24. september 2022 kl. 18:55

Forhenværende fodboldspiller og nuværende tv-vært hos DR Sporten Josefine Høgh har faktisk en fortid på det populære DR-program ‘Den store bagedyst’.

Artiklen fortsætter under videoen af Liv Martine, der fortæller om sin graviditet.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Se alle de nye ‘Bagedyst’-deltagere 

Der er nok ikke mange, der ved det, men Josefine arbejdede som runner og opvasker på ‘Den store bagedyst’ sæson 3, mens hun studerede. Det er netop offentliggjort i den nye bog om programmet – ‘Bogen om Den store bagedyst’, som Louise Sloth, der har været tilrettelægger på programmet i mange år står bag.

I bogen står der ligeledes andre sjove fun facts som fx mængden af mel, der bruges i programmet, antal personer bag kulissen osv.

LÆS OGSÅ: Sæþór storhitter på Instagram

At Josefine Høgh har arbejdet på ‘Den store bagedyst’ er dog ingen hemmelighed, for det har længe stået på hendes personbeskrivelse på DRs hjemmeside.

– Josefine blev ansat i DR i 2011 og var frem til 2015 produktionsassistent på P4 og P5 og runner på tv-programmet Den Store Bagedyst. Siden har hun været ansat som fodboldreporter hos Discovery Networks. Hun vendte tilbage til DR som vært i februar 2018, står der blandt andet hos DR om værten.

LÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’-Olivia havde et problem med Patrick fra starten

Se sæson 11 af ‘Den store bagedyst’ i aften kl. 20.00 på DR.

Læs mere om