Vidste du det? Anna og Oliver havde et godt øje til hinanden inden ‘Paradise Hotel’

Anna og Oliver fandt kærligheden til hinanden i ‘Paradise Hotel’, men de havde et godt øje til hinanden inden deres ophold på hotellet.

Af Rikke Lynge - 1. juni 2020 kl. 8:55

Anna Seneca og Oliver Erngart blev kærester efter ‘Paradise Hotel’ sæson 16, men faktisk har de to en lille fortid sammen forinden, det afslører de i en Q&A fra Realityportalens læsere.
Selvom Anna ikke er sikker på, at hende og Oliver var blevet et par, hvis de ikke havde mødt hinanden i ‘Paradise Hotel’, så tyder alt på, at de alligevel var godt på vej til at lære hinanden at kende, inden de blev kærester efter deres ophold i Mexico.

Anna og Oliver (Foto: Rikke Lynge)


– Oliver var jo allerede inde i den her bobbel af reality med fart over feltet i byen og med damer, så det havde jeg ikke gidet, siger Anna live på Realityportalen og inddrømmer, at hun faktisk allerede lang tid før ‘Paradise Hotel’ havde skrevet til Oliver på Instagram.
LÆS OGSÅ: Oliver afslører: Sådan snød vi på ‘Paradise Hotel’ 
– Han havde lavet en spørgerunde, hvor han spurgte om hjælp til af finde en fotograf, og så var jeg bare sød og svare, at jeg kendte en. Det var det, jeg har ikke skrevet andet. Men jeg har set, at du har set det, siger hun og peger på Oliver.
– Jeg har set, at du har taget et screenshot af det. Det var bare meant to be, han havde allerede set mig dengang, griner Anna.
LÆS OGSÅ: CHOK! ‘Ex on the Beach’-stjerne afhængig af stoffer

Så hinanden to uger inden Mexico

Oliver afslører også, at ham og Anna mødte hinanden til forpremieren på ‘Paradise Hotel’ sæson 15, som var året før, de selv var med.
– Ej vi mødte ikke hinanden, vi så hinanden, korrigerer Anna.

Anna og Oliver (Foto: Rikke Lynge)


LÆS OGSÅ: Amanda opløst i gråd: Det er SÅ tarveligt!
– Altså jeg var jo inde for at se Camilla Nederby, der er min veninde, og det var to uger inden, jeg selv skulle afsted, hvilket der ikke var nogen, der vidste – andet end min mor. Og jeg sidder så faktisk ved bordet ved siden af Oliver, og jeg synes, at han så helt vildt sød ud. Og det siger jeg så til ham, da han står foran mig i Mexico et par uger efter, hvor han så fortæller, at han også så mig. Han beskrev, hvad jeg havde på af tøj, det var meget sødt, fortæller Anna.
LÆS OGSÅ: CHOK! Hot ‘Paradise’-par er ikke længere kærester
Parret blev efter opholdet i Mexico kærester og flyttede straks sammen i Annas lejlighed. Siden har de fået en fælles lejlighed i Køge, hvor der er plads til endnu en roomie, når parret er klar til at få børn, men det er ikke lige nu, fastslår de.

Se hele Realityportalens Q&A med Anna og Oliver her: