VIDEO: Se gravide Stine Kronborg strippe - Her & Nu

VIDEO: Se gravide Stine Kronborg strippe

En gravid mave stopper ikke Stine Kronborg i at give et show.

Af Lise Benzon - 9. november 2016 kl. 14:53

Gæsterne fik mere end forventet, da de for nylig var til Audrey Castenadas live talkshow, ‘Champagnesalonen’ i Holbæk, hvor aftenens hovedpersoner var blog-makkerparret Anni Fønsby og Stine Kronborg. Til lyden af AC/DC dansede Stine pludselig ind på scenen og gav alle en overraskelse, da hun gik i gang med et livligt stripnummer. Det har den tidligere konkurrence-stripper gjort så ofte før, men denne gang var det med stor, gravid mave på.
– Audrey havde spurgt om jeg ville vise nogle af mine poseringer fra fitness, men de er sgu lidt kedelige og svære at illustrere med 15 kilo ekstra på kroppen i forhold til normal “sceneform”… Så jeg spurgte, om jeg ikke skulle lave et show, hvor jeg blandede mine erfaringer. Det blev så til et improviseret burlesque-show blandet med muskler og gravide mave.
LÆS OGSÅ: Stine Kronborg: Derfor taler jeg ikke om faren
Stolt af sin gravide krop
Det lidt anderledes stripnummer vakte stor begejstring i salen, og Stine Kronborg er fuldt ud tilfreds med, at hun valgte at sige ja til udfordringen.
– Jeg elsker at udtrykke mig via dans og har altid været fortaler for at man skal elske sin krop som den er, uanset form, kilo og så videre. Det, der gør én sexet, er selvtillid. Derudover er jeg super stolt af, hvordan jeg bærer min graviditet, og jeg ser stadig mig selv som atlet – baby i maven eller ej. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg savner mit stripper-liv HELT SINDSSYGT. Desværre er stripbranchen i Danmark ikke så glamourøs som i Australien, så jeg må skubbe til lidt grænser på andre måder, og dette show skubbede vist til publikums grænser, siger Stine og griner højt.
Responsen på det opsigtsvækkende dansenummer var udelukkende positiv, men Stine Kronborg er ikke i tvivl om, at der nok også er nogle, som har rynket på næsen af hendes frisind.
Se Stine strippe herunder:

Se mere til Stine på bloggen ‘Anni & Stine’-bloggen
LÆS OGSÅ: Stine Kronborg: Min søn må gerne være stripper
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.