Video: One Direction ryger joint før koncert

Den populære popgruppe One Direction har erobret tusindvis af unge pigers hjerter, men en ny video med to af bandets medlemmer vil formentlig ikke falde i forældrenes smag.

Af Newspaq - 29. maj 2014 kl. 14:11

Optagelserne viser One Direction-medlemmerne Zayn Malik og Louis Tomlinson, som tilsyneladende deler en joint inden en optræden.
– Zayn tager sit job meget seriøst. Han gennemfører en intens totimers opvarmning før hvert show, så han kan komme i den rette stemning. En meget, meget vigtig ingrediens for Zayns opvarmning er Mary J (marihuana, red.), siger Tomlinson i videoen, hvor de to fyre fjoller med hinanden.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Succesfuld popdronning bliver dommer i ‘Popstars’
På vej til koncert
Optagelserne stammer ifølge Daily Mail fra en biltur, hvor bandet er på vej til en koncert på Estadio Nacional i Perus hovedstad Lima, hvor 40.000 tilskuere så One Direction den 27. april. De andre medlemmer af bandet befinder sig formentlig i en af de andre biler i konvojen.
En politibetjent passerer bilen på et tidspunkt under optagelserne.
– Han kigger. Han tænker: “Jeg er sikker på, at jeg kan lugte noget ulovligt her.” Og han har ramt plet, lyder det fra Louis Tomlinson, som holder kameraet.
Se videoen og billederne HER.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise Hotel’: Se de tidligere vindere
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser