VIDEO: Her er deltagerne til 'Den store bagedyst'

Hvordan reagerer man, hvis man drømmer om at vinde ‘Den store bagedyst 2015’ og får at vide, at man nu har chancen?

den store bagedyst
Af Mikkeline Andersen - 26. august 2015 kl. 13:30

Den 9. september blænder DR1 endnu engang op for en sæson af det populære bageprogram ‘Den store bagedyst’. Men hvordan reagerer man egentlig, når man er blandt de 10 talentfulde og kreative deltagere, som skal være med i programmet?
På Facebook har DR1 lagt en video op med deltagernes reaktioner, da de bliver ringet op og får fortalt, at de skal svinge piskeriset, være nøjagtige med decilitermålet og dekorere med marcipan. Jublen vil ingen ende tage hos de udvalgte bagere.
– Det er mega fedt. Ej, du har bare gjort min weekend så god, ved du godt det? udbryder Liv, mens Micki går helt i selvsving.
– Øj, hvor er det sindssygt. Det er jo helt vildt, jeg står og går rundt om mig selv i cirkler lige nu.
Du kan møde alle deltagerne her og – ikke mindst – høre deres reaktioner:

Vi ringer til de heldige deltagere i Bagedysten 2015 // DR1“Hej, det er redaktøren for ‘Den store bagedyst’ – og du skal være med!”Hør her hvordan det lyder, når man får overbragt nyheden om, at man er med i Bagedysten.Mød for første gang vores ti heldige og talentfulde deltagere, som snart skal dyste i en ny sæson på DR1.Premiere onsdag 9. september kl. 20.00. #DRbagedyst
Posted by DR1 on 25. august 2015

 
LÆS OGSÅ: ‘Den store bagedyst’-vinder: Får eget TV-program
LÆS OGSÅ: ‘Den store bagedyst’-Tobias vælter i tilbud
LÆS OGSÅ: Den store finale: Det skal de bage i aften
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser