Anni Fønsby og Stine Kronborg starter egen YouTube-kanal

De to veninder kan nu opleves på slap line.

Af Nikolaj Vraa/HER&NU - 18. oktober 2016 kl. 21:54

I ‘Jeg er en celebrity – få mig væk herfra’ sendte Stine Kronborg konkurrenten Anni Fønsby ud i kulden under en dyst. I dag er der dog kun varme ord og stor gensidig respekt mellem de to. Det kan man nu opleve på deres nye, fælles YouTube-kanal, der netop er gået online.

– Vi tager udgangspunkt i de ting, vi selv synes er sjove, udfordrende og som vi gerne selv vil vide mere om. Og så er det denne gang os selv, der bestemmer indholdet. Vi er vores egne redaktører. Når man laver noget på tv, er der tit et manuskript. Det har vi slet ikke, fortæller Anni til HER&NU.

Stine nyder også selv at kunne bestemme farten.

– Man bliver tit manipuleret lidt med af et tv-hold. Det gør de ikke for at være onde, men for at få det program i kassen, de gerne vil. Men nu er det bare os. Som vi er. Vi spiller ikke en rolle, som tv-folkene synes vi skal spille. Eller som de i klipningen får os til.

LÆS OGSÅ: Stine Kronborg: Min søn må gerne være stripper

De to veninder

De to veninder vil gerne selv bestemme, når de skal foran skærmen. (Foto: Uffe Kongsted)

Et gammelt ægtepar

 Duoen lærte hinanden at kende under de værst tænkelige omstændigheder. De deltog begge i realityshowet “Jeg er en celebrity” i Sydafrika, hvor de blev udsat for et hav af udfordringer, der skulle få dem til at bryde psykisk sammen.

– Når man går op og ned ad hinanden 24 timer i døgnet på den måde, så lærer man virkelig hinanden at kende. Vi har da også diskuteret og skændtes som et gammelt ægtepar, men at vi har den oplevelse til fælles gør, at vi fra starten har haft en stor respekt for hinanden og derfor kan sige tingene, som de er, siger Anni, der ikke bærer nag. Stine endte som bekendt i finalen, og så er det ikke nogen skam at tabe en dyst.

– Jeg fik jo sendt Anni hjem, inden hun prøvede så meget. Vi endte i en duel, hvor Anni blev udsat for klaustrofobi, som hun har, og der holdt jeg længere. Hun nåede ikke en anden fobi – at holde en fugleedderkop – så det har jeg udfordret hende til i vores videoblog, siger Stine.

LÆS OGSÅ: WOW: Se Stine Kronborgs gravide mave

Anni har dog også haft et par overraskelser i ærmet til Stine.

– Jeg har udfordret hende til at inseminere en so. Det var ikke let. Den skulle gejles godt op og kløs bag ørerne, afslører Anni.

Stine tog det i stiv arm, om man så må sige.

– Haha. Ja, det var sjovt at prøve. Måske er jeg mest til orner, men dem måtte jeg ikke lege med. Det kan være, vi skal prøve det næste gang, skraldgriner hun.

Tak til Nose2Tail i Kødbyen for location til billederne.

Følg deres videoblog HER.

Artiklen er oprindelig bragt i det nyeste nummer af HER&NU.

LÆS OGSÅ: Janni havde byld i røven, men gik til forkert læge
LÆS OGSÅ: Michael Monetz er blevet kæmpestor

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.