Video afslører: Jay-Z fik bank i elevator

For den amerikanske rapstjerne Jay-Z tog den årlige modefest ved Metropolitan Museum of Art i New York en uventet drejning.

Af Newspaq - 13. maj 2014 kl. 14:22

Det skulle have været en aften fyldt med flotte mennesker og højt humør.
Men for den amerikanske rapstjerne Jay-Z tog den årlige modefest ved Metropolitan Museum of Art i New York en tilsyneladende uventet drejning, da svigerinden Solange Knowles valgte at bruge elevatorturen på at gå grassat på den hvidklædte stjerne.
Det viser en video fra elevatorens overvågningskamera optaget mandag den 5. maj. Det er det amerikanske gossipmedie TMZ, der er kommet i besiddelse af materialet, hvor samtlige 3,5 minutters pinagtigheder kan ses.
LÆS OGSÅ: Take That-medlemmer risikerer kæmpe millionbøde
Flyvende knytnæver og høje hæle
Og der går ikke mange sekunder, fra Jay-Z, hans kone Beyoncé Knowles og dennes søster, sangerinden Solange Knowles, træder ind i elevatoren, til der flyver både knytnæver og høje hæle i retning mod rapperen. Sådan bliver det med få pauser ved, til følget endelig når stueetagen og dermed udgangen.
Kun en enkelt gang forsvarer Jay-Z sig mod de vildt svingende angreb, men bruger ikke på noget tidspunkt reel nødværge. Beyoncé er endnu mere passiv, og virker mere end en kende uimponeret over søsterens voldelige udbrud.
Kun en medbragt bodyguard tager affære og forsøger at holde den synligt utilfredse Solange Knowles tilbage. Ingen af de tilstedeværende har endnu kommenteret optrinnet.
Se hele misæren her: http://www.tmz.com/videos/0_6lrpg6kh
LÆS OGSÅ: Clooneys eks: Han erstattede børn med en gris
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.