Victorias lighed med Wozniacki: Det er ikke nyt for mig - Her & Nu

Victorias lighed med Wozniacki: Det er ikke nyt for mig

Det kommer ikke bag på ”Hjem til gården”-deltagerne, at de sociale medier har udråbt hende som look a like til tennisstjernen. På grund af ligheden har hun haft kælenavnet siden barndommen.

Af Kenth G. Madsen - 1. august 2020 kl. 20:55

I sidste uge svømmede diverse medier over med en look a like-historie om ”Hjem til gården”-deltageren Victoria Suzette Kahr, 19, og tennisstjernen Caroline Wozniacki, 30.

LÆS OGSÅ: Sofie Linde deler pinlige historier i nyt job

Sammenligningen i udseendet kunne måske komme bag på hende, men det gør det bestemt ikke. Som barn var hun nemlig konkurrencesvømmer i Herfølge i den selvsamme klub, som Caroline Wozniacki havde taget sine første svømmetag, inden hun begyndte at spille tennis. Og da billedet af tennisstjernen stadig hang i klublokalet mange år efter, så slog det kammeraterne, at ligheden mellem deres veninde og Caroline var slående. Det var derfor nærliggende at tildele Victoria kælenavnet ”Wozniacki”.

LÆS OGSÅ: Sarah Louise om sin sammenbragte familie: Jeg bliver sgu helt stolt

– Som tiårig lignede vi hinanden meget mere end nu, afslører ”Hjem til gården”-deltageren, der går på gymnasium og sideløbende er Team Danmark-støttet Military-rytter.

– Så det har jeg heddet lige siden, fortæller Victoria, der ikke har noget imod sammenligningen.

LÆS OGSÅ: Sarah Louise efter omfattende operation: Kirurgen fik et chok

– Det sker ofte, at folk kommer hen og siger: ”Du ligner godt nok Wozniacki”, og det har jeg det fint med. Jeg føler mig dog mest som Victoria, og så må folk sådan set kalde mig for, hvad de vil, siger hun afklaret. Men hun kan dog ikke løbe fra, at de begge er udprægede konkurrencemennesker – Coroline i tennis. og Victoria som håbefuld konkurrencerytter med EM- og OL-drømme.

LÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’-deltagers forlovede: Han kvalte mig