Victoria fra 'De unge mødre' laver beauty-kanal

Den unge mor Victoria Damkjær deler beauty-tips på YouTube.

Af Christina Lagoni - 10. april 2014 kl. 13:11

Victoria Damkjær, kendt fra ‘De unge mødre’ på Kanal 4, vil dele beauty-tips med andre piger, og derfor har hun oprettet en YouTube-kanal, hvor den unge mor deler ud af sine egne skønhedsrutiner.
– Jeg har valgt at indtage YouTube og lave en kanal, fordi jeg selv i mange år har set beauty-videoer på netop YouTube, siger Victoria til Realityportalen.dk. og fortsætter:
– Det er et fantastik sted at lære nye ting, både hvis man ikke ved så meget om make-up, og også hvis man bare er ude efter lidt tips og tricks, siger hun.
LÆS OGSÅ: Camilla fra ‘De unge mødre’: Sådan har jeg tabt babyvægten
Gode råd til alle
Victoria har indtil videre uploadet fire videoer, og har næsten 1.500 views. Hun ønsker at komme ud til en masse piger, som både kan få noget ud af videoerne eller bare se dem for sjov.
– Jeg har indtil videre ikke så mange videoer oppe, men det kommer, lover hun.
– Jeg laver alt fra makeup, hår, fashion, hauls og tips. Jeg er en kæmpe beauty-junkie, så det er helt perfekt for mig, fortæller Victoria.
Men det handler også for Victoria om selv at få nogle gode skønhedstips.
-Jeg har ikke nogen, som jeg kan snakke med om make-up og virkelig gå i dybden med det. Så hvorfor ikke gøre det med andre piger. Jeg kan komme ud med en masse ting, og snakke med en masse piger, som er interesseret i de samme ting, som jeg selv er, siger Victoria.
Nedenstående er Victorias seneste video. Og hun garanterer, at hvis nogen efterspørger en bestemt type video, vil hun gøre alt, hvad hun kan for at opfylde seernes ønske.

LÆS OGSÅ: Victoria fra ‘De unge mødre’ har fået en kæreste
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.