Vickie Jo åbner op: Så hårdt var det at deltage i 'Vild med dans'

Den tidligere ‘Vild med dans’-stjerne havde flere grænseoverskridende oplevelser i forbindelse med programmet.

Af Emilie Holm Egebro - 28. november 2016 kl. 16:55

I fem sæsoner var Vickie Jo blandt danserne i ‘Vild med dans’. 2010 blev dog det sidste år, hvor hun trådte på gulvet. Selvom hun nød oplevelsen, så var der også flere grunde til, at hun ikke længere ønskede at være med i programmet.
– Det var lidt en kombination af, at min krop var slidt ned, og at jeg gerne ville prøve noget andet også. Det var med at stoppe, mens legen var god. Det er meget intenst at være med – specielt hvis du går hele vejen, da det så er fire måneder, forklarer Vickie Jo i aftenens afsnit af ‘Til middag hos’.
– På det tidspunkt havde jeg slet ikke lavet tv, så det var meget nyt for mig. I sæsonen var det mest min partner, som var i søgelyset, men da jeg så vandt med David Owe, var fokus lige pludselig også på mig. Det var voldsomt, og jeg lærte det virkelig på den hårde måde. Det skulle man virkelig vænne sig til, fortsætter hun.
Vickie Jo slår fast, at det var en stor hjælp, at David Owe kendte til mediebranchen, da han dermed kunne hjælpe hende med at tackle de mange journalister.
Se klippet nedenfor, hvor Vickie Jo også fortæller om grænseoverskridende oplevelser med journalister:

Se ‘Til middag hos’ i aften klokken 19.00 på TV3, hvor også Mascha Vang er deltager.
LÆS OGSÅ: Anne Mette Beckmann medvirker i ‘Til middag hos’: Måtte låne et køkken
LÆS OGSÅ: Linse Kessler løfter sløret for bollespejl, hash-smugling og silikoneimplantater
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.