Vestegnes hårde drenge er rykket ind på Strøget

Ross og Manne fra TV3-programmet ’Big Business på Vestegnen’ har åbnet deres egen tøjbutik på Strøget.

Af Lotte Andersen - 2. februar 2014 kl. 12:34

Man kan komme langt med de rigtige ambitioner og drømme, og det er præcis, hvad der er sket for de to tidligere kriminelle drenge fra Vestegnen. Sidst i november åbnede de deres egen tøjforretning på Strøget, og succesen kommer bag på dem begge.
-Shoppen går rigtig godt, vi troede egentlig ikke vores egne øjne efter de første 14 dage, fortæller Ross til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise Hotel’: Stuepigen tjekker ind
Butikken åbnet på 3 dage
Hvis man skal beskrive de to ejere af ‘RossManns Fashion Store’ med ét ord, så ville det blive “effektiv”. Beslutningen om at åbne butikken på Strøget, blev taget i slutningen af november, og den 29. november stod butikken klar til åbning.
-Vi åbnede i slutningen af november. Om onsdagen var lokalerne røde og grimme, men vi åbnede op om fredagen. Vi åbnede altså ‘RossManns Fashion Store’ på tre dage,  det er så vildt, jubler Ross.
LÆS OGSÅ: Claudia Rex: Sådan er min drømmemand
Kræver hårdt arbejde
De to iværksættere arbejder hårdt hele tiden for at skabe nye ideer, men de nyder samtidig, at de selv kan bestemme det hele, og at de ikke har nogen, som fortæller dem, hvad de må og ikke må. Selvom shoppen kræver hårdt arbejde og en god portion viljestyrke, så nyder begge drenge de daglige udfordringer.
-Den dybe tallerken skal opfindes hver dag, vi skal hele tiden skabe nytænkning og overgå os selv! Det er også rigtig hårdt, for man kan aldrig hvile på laurbærrene, man skal hele tiden være progressiv og tænke fremad, men det er også det, der er så pisse spændende og en kæmpe udfordring, slutter Ross.
LÆS OGSÅ: Ny, ung mor: En fordel at få børn tidligt
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.