Vestegnens hårde drenge nomineret til en Zulu Award

Der er glæde i ‘Big Business på Vestegnen’ efter nomineringen til en Zulu Award.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 6. marts 2014 kl. 10:55

Om 28 dage løber Zulu Award 2014 af stablen, og i år speciel for de to hærdede herre fra ‘Big Business på Vestegnen’, for de er nemlig nomineret i kategorien ‘Årets originale TV program’.
I  TV3-serien ‘Big Business på Vestegnen’ følger man de to direktører Ross og Manne, som efter at have lagt et liv som hardcore kriminelle bag sig, nu har kastet sig ud i et helt nyt modeeventyr med farverigt Tøj.
– Det er da super sejt at være nomineret. For os er det en stor ære at blive nomineret til det, som vi ser som Danmarks mest prestigefyldte pris, siger Ross til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: ‘Big Business på Vestegnen’: Hunden blev bortført
Originaliteten er vigtig
For Ross og Manne har det været vigtigt at bevare det originale og autentiske så meget som muligt.
– For os har det været meget vigtigt at være originale, og i  ‘Big Business på Vestegnen’er der ikke pillet ved virkeligheden. Der er ingen speaker over eller noget, det er bare os. Det har været en stor chance for TV3 at lade os styre, og det bliver vi belønnet for nu, siger Ross, der  håber på at hive en Zulu Award med hjem.
– Det er gode originale programmer, vi er oppe imod, og der er ikke noget, vi hellere vil end at vinde en Award for ‘Årets originale TV program’, siger han.
Catwalken kalder
De to forretningsherre har allieret sig med ‘Paradise  Hotel’-deltagerne Nadia, Patrik, Danny og Natasha til et flot modeshow.
– Her viser vi en masse nyt kluns frem på catwalken på torvet i City 2 i samarbejde med tøjkæden Paragraffen i morgen fredag fra 14-16, slutter han af.
Du kan afgive din Zulu-stemme her.
LÆS OGSÅ: Dagens julegodte: Manne: Julemad er det vigtigste
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.