Ventetiden er forbi: Datoen for ny 'Paradise Hotel'-sæson er lagt

Optagelserne til den kommende sæson af ‘Paradise Hotel’ blev færdige for længe siden, og nu kan vi endelig afsløre, hvornår den sendes.

Af Anna Løwe - 5. december 2019 kl. 10:36

Fans af det legendariske realityprogram ‘Paradise Hotel’ kan godt begynde at glæde sig til en tidlig julegave.
Ifølge Realityportalens oplysninger er den kommende sæson nemlig lige på trapperne – i hvert fald mødes alle deltagerne tirsdag den 17. december til en stor premierefest, hvor de sammen skal se det første afsnit. Dermed skydes sæsonen igang, og vi kan forvente, at den ruller over skærmene i begyndelsen af det nye år.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise Hotel’-stjerne bekræfter: Her er min nye flirt
TV3 har ikke ønsket hverken at be- eller afkræfte Realityportalens oplysninger, ligesom de heller ikke vil kommentere premierefesten.

Nye, gamle deltagere

Tilbage i maj kunne Ekstra Bladet afsløre, hvem nogle af de kommende paradisoer er, og hvis man har styr på sine realityprogrammer, har man også stiftet bekendtskab med nogle af dem før. Türker Ali, der tidligere har deltaget i ‘Paradise Hotel’ og ‘Robinson Ekspeditionen’, vender således tilbage til de luksuriøse rammer i Mexico, mens Jonas Ptak, der deltog i ‘Paradise Hotel’ 2017 også er at finde på årets deltagerliste. Den sidste, gamle reality-kending er ‘Love Island’-vinderen Oliver Erngart, der altså også tjekker ind på hotellet.
LÆS OGSÅ: CHOK! ‘Ex on the Beach’-par slår op efter utroskab og løgne
Som sædvanligt er det den rutinerede ‘Paradise’-vært, Rikke Gørranson, der står i spidsen for slaget, når sæson 16 sparkes i gang.
LÆS OGSÅ: Rikke Gøransson og kæresten Tommy: Sådan mødtes vi
SE BILLEDET: Ny ‘Paradise’-hunk har fået kæreste