Vender tilbage til ‘Vild med dans’

Den tidligere ‘Vild med dans’-deltager vandt programmet i 2017, og nu er hun tilbage.

Af Amalie Jensen - 7. oktober 2022 kl. 20:20

Til aftenens ‘Vild med dans’ er en sand dansestjerne vendt tilbage. Skuespiller Sofie Lassen-Kahlke, som vandt programmet tilbage i 2017, var nemlig taget en tur i studiet for at bakke op om årets dansere.

– Jeg har helt nerver på, for jeg har slet ikke været i det her univers siden. Året efter, jeg var med, havde jeg travlt med selv at stå på scenen i en forestilling, og så gik årene bare. Jeg fik et barn mere. Så det er virkelig ikke af ond vilje. Men jeg glæder mig nærmest som et lille barn, fortæller Sofie til HER&NU og Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Pitzner frygter for sønnen

Hun vandt programmet med Michael Olesen, der i år danser med tv-vært Heidi Frederikke.

– Min gamle dansepartner har en helt særlig plads i mit hjerte, så ham hepper jeg på. Han får alle mine stemmer, lyder det fra en storsmilende skuespillerinde.

LÆS OGSÅ: Sonny afslører kæreste: Klar til børn

Var udbrændt til sidst

Aftenens tur på tilskuerrækkerne til ‘Vild med dans’ bringer både gode og hårde minder frem hos 43-årige Sofie.

– Det er fantastisk. Det er seriøst en af de bedste ting, jeg har gjort i mit liv, at sige ja til det. Det er også vildt hårdt, og til sidst var jeg så udbrændt, at jeg næsten ikke kunne stave til mit eget navn. Men det var en af de bedste tider i mit liv at lave det, fortæller Sofie, der for tiden er ved at skrive en fiktionsbog, som hun venter lidt endnu med at fortælle om.

LÆS OGSÅ: Jeanette Ottesen deler vilde fødselsbilleder

Selvom Sofies ‘Vild med dans’-kapitel er afsluttet, så er programmet stadig på hendes tv-skærm.

– Jeg har fulgt lidt med i programmet. Jeg synes, de gør det så godt, og jeg er vildt imponeret. Det er også, når man ved, hvor meget det rent faktisk kræver, at man bliver meget imponeret, afslutter hun.

LÆS OGSÅ: Jimilian med stor gestus til Asta i aftenens ‘Vild med dans’