Vender tilbage i 'De unge mødre': Derfor holdt jeg pause - Her & Nu

Vender tilbage i ‘De unge mødre’: Derfor holdt jeg pause

Nanna Ragnhild fortæller, hvorfor hun har været væk fra ‘De unge mødre’, og ikke mindst hvorfor hun nu vender tilbage i programmet.

Af Lykke Buhl - 25. juni 2020 kl. 19:29

Allerede søndag d. 5. juli vender ‘De unge mødre’ tilbage på Dplay med den 30. sæson i rækken. Her skal vi lære den nye deltager, 23-årige Cæcilie, der er mor til tre, at kende, og så fortsætter sæsonen med at følge de unge mødre Sandra, Luna, Maria, Sabrina, Majbritt og Nanna-Johanne.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the beach’-Sara indrømmer: Jeg er ikke ovre Jeppe

Ikke mindst vender ‘De unge mødre’-stjernen Nanna Ragnhild tilbage i den kommende 30. sæson, efter at have sprunget den 29. sæson over.

Herunder kan du se et billede fra ‘De unge mødre’ af Nanna og datteren Malucca

Nanna og Malucca i ‘De unge mødre’ (Foto: Discovery Networks/Kanal 4)

LÆS OGSÅ: har tabt 12 kilo: Se ‘Paradise’-babes vilde forvandling

Derfor holdt jeg pause

Men faktisk var det slet ikke meningen, at Nanna ikke skulle have været med i den forrige sæson af ‘De unge mødre’.

– Egentlig har jeg slet ikke sagt, at jeg ikke ville være med mere eller holde en pause. Der skete bare virkelig ikke noget spændende i mit liv, eller også var det ting, som jeg ikke følte for at dele med folk, så vi filmede bare ikke noget. Og så tog den ene måned bare den anden, og så gik der en hel sæson uden mig og min familie, forklarer Nanna til Realityportalen.

– Jeg skrev med min tilrettelægger et par gange undervejs, for jeg ville gerne stadig være med, men jeg ville heller ikke filme noget bare for at gøre det. Det skulle gerne have relevans eller være ægte og ikke en falsk skabt situation, fordi der ikke skete noget rigtigt, uddyber hun.

LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’ sæson 30: Her er den nye mor

Herunder kan du se et billede af Nannas kæreste Stefan og hendes datter Malucca

LÆS OGSÅ: Oliver om Gunnvør: Hun er den bedste mor

Ikke meget med i den nye sæson

Men i sæson 30 vender Nanna altså atter tilbage til ‘De unge mødre’  med datteren Malucca og ikke mindst kæresten Stefan, som hun har dannet par med siden juni 2018, og som datteren Malucca betrager som en faderfigur.

– Nu kunne jeg godt se noget relevans i forhold til, at jeg har været væk i en hel sæson. Jeg havde håbet på, at jeg kunne vise mit nye job, men der var ikke nok plads i denne sæson, så vi er ikke meget med. Der er lidt om samvær og så er det bare et lille gensyn hjemme hos os med alt, hvad det indebærer, røber Nanna, hvilket stemmer godt overens med programmet officielle beskrivelse af Nannas medvirken:

– Nanna har endelig den kernefamilie, hun altid har drømt om. Der er dog et lille skår i glæden, da datteren Maluccas samvær med sin far Ditlev, har ændret sig, lyder det i en pressemeddelelse fra Discovery.

LÆS OGSÅ: Husker du Ciano? Her er han i dag

Herunder kan du se et billede af Nanna, Ditlev og Malucca fra 2012, hvor de startede i ‘De unge mødre’
de unge mødre

I 2012 tonede Nanna for første gang frem i ‘De unge mødre’. Her fulgte vi Nanna og hendes daværende kæreste Ditlev, som fik datteren Malucca sammen (Foto: SBS: Krestine Havemann)

LÆS OGSÅ: Sandra har mistet sine børn: Smerten sidder i mig

Nannas nye job er i øvrigt som assistent i en ny webshop, hvor hun som den eneste ansatte får lov til at kaste sig over lidt af hvert, lige fra sociale medier til varepakning.

– Det er et vildt godt sted med en masse tiltro til mig, så jeg får lov til ret mange ting, og jeg blomstrer, fortæller en lykkelig Nanna.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise Hotel’-stjerne åbner op om forhold med psykisk og fysisk vold

Frygter, det bliver for fjollet

I sæson 29 skete en stor ændring i programmet, hvor ‘De unge mødre’-deltagerne skulle optage dem selv, i stedet for at blive fulgt af et kamerahold som tidligere. Den stil fortsætter programmet i sæson 30, og det var ikke nemt for Nanna.

– Det var et helt nyt univers for mig at navigere i. Vi skal jo selv optage og lidt tage styringen for dagen. Normalt ville vores tilrettelægger være ved vores side og guide os, imens vi filmer os selv, men corona gjorde det ikke muligt. Så vi er ret spændte på, hvordan det bliver. Vi frygter egentlig, at det bliver for fjollet, for det er vi meget, når vi bare er os. Og så savnede jeg især rigtig meget min faste tilrettelægger, fordi jeg altid har stornydt tiden med hende, forklarer Nanna.

‘De unge mødre’ sæson 30 har premiere på Dplay d. 5. juli.

LÆS OGSÅ: Her er Rasmus’ ærlige mening om ‘Forsidefruer’

LÆS OGSÅ: Realitypar måtte udskyde deres bryllup: Endelig bliver det en realitet