Vender Lise Rønne tilbage til ‘X Factor’?

Lise Rønne har både selv nydt og er blevet rost til skyerne for sin tilbagevenden i rollen som ‘X Factor’-vært.

Af Lykke Buhl - 12. april 2021 kl. 19:33

Lise Rønne, 42, var den allerførste vært på ‘X Factor’, da programmet fik dansk form tilbage i 2008. Her nappede hun fire sæsoner i front for programmet, før hun valgte at stoppe i 2012.

Men i årets ‘X Factor’ var Lise Rønne igen at finde i værtsrollen i den populære sangkonkurrence, næsten 10 år senere, da hun i sidste øjeblik trådte til som liveshowvært, efter komiker Melvin Kakooza måtte opereres for en godartet hjernetumor.

Melvin skulle have afløst Sofie Linde som vært i liveshows, men han endte med selv at måtte afløses af Lise Rønne

Melvin Kakooza skulle barselsafløse Sofie Linde under ‘X Factor’ live 2021 (Foto: Bo Nymann)

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Derfor gik Simon og Marcus glip af stemmer i ‘X Factor’

En enestående oplevelse

Trods den korte forberedelsestid, så har den erfarne tv-vært Lise Rønne fået store roser for sin tilbagevenden til ‘X Factor’-scenen – ikke mindst fra dommer Thomas Blachman, der fra første færd tydeligt har udtrykt sin respekt for Lises værtstalent. Lise selv har også nydt at være tilbage ved roret i sit gamle program.

– Det har været en enestående oplevelse. Sådan en oplevelse, jeg slet ikke vidste, jeg lige skulle have. Jeg er virkelig taknemlig for, jeg fik lov, forklarede Lise til HER&NU efter finalen.

Vi skal desværre nok ikke regne med at se Lise Rønne tilbage i ‘X Factor’

Lise Rønne til ‘X Factor’-finalen (Foto: Lasse Lagoni)

LÆS OGSÅ: Brutal kamp: Lise Rønne beskytter Sofie Linde

Vender hun tilbage?

Lise Rønne har været et kært gensyn for mange ‘X Factor’-fans, så naturligt nok er der flere steder blevet udtrykt ønsker om at se endnu mere til den garvede tv-vært i ‘X Factor’-regi. Selvom Lise ikke direkte vil afvise det, så lyder det dog bestemt ikke som, at det bliver til mere end et hurtigt, om end dejligt gensyn for denne omgang.

– Det har hele tiden været en fuldstændig klar aftale, at jeg kun er vikar. Jeg har jo også haft en fantastisk oplevelse, fordi jeg vidste, at det var til låns, slog værtinden fast.

SE BILLEDERNE: Så VILD var efterfesten i ‘X Factor’

– Det har været sådan en lille lomme i mit liv, og den har jeg nydt. Så det er også fint, at det slutter. Altså jeg var jo rigtig glad i virkeligheden, også inden jeg blev tilbudt ‘X Factor’, så det er også fint, fortalte hun.

Til daglig er Lise Rønne studerende i Litteraturvidenskab, frontkvinde for bogfirmaet Saxo, samt mor til 11-årige Nelson, 8-årige Eva og 4-årige Thomas, som hun har med kæresten Mikkel

Lise Rønne (Foto: Cecilie Bach/Saxo.com)

LÆS OGSÅ: Her er alle ‘X Factor’-skandalerne

Uventede prøvelser

Den nu forgangne ‘X Factor’-sæson har da også budt på sin del af uventede prøvelser for Lise Rønne, der ellers havde vinket farvel til rampelyset for at hellige sig passionen for litteratur, ikke mindst gennem studiet i Litteraturvidenskab på Københavns Universitet.

Eksempelvis ville den famøse ‘X Factor’-port ikke åbne for deltageren Lucca til andet liveshow, og i finalen frøs finalisten Nikoline Steen Kristensen og måtte eskorteres ned fra scenen.

LÆS OGSÅ: LISTE: ‘X Factor’-vindere gennem tiden

– Jeg synes, det har været dejlig live. Jeg kan jo godt lide, når ting ikke nødvendigvis går efter planen, og det hele lever, og man ved ikke, hvad dommerne kommer med, og pludselig er der en port, der ikke åbner. Der har været forskellige ting, som har vist os alle sammen, at det her er simpelthen også bare fjernsyn, og nogle gange går det ikke helt efter planen, og det tror jeg har været med til at hive alt det her lidt ned på jorden på en god måde, forklarede den erfarne tv-vært.

Både Lise og Lucca tog det med stoisk ro, da porten ikke ville åbne og lade Lucca ud på scenen til sin optræden i andet liveshow

Pludselig ville porten ikke åbne, da Lucca skulle gøre sin entré i andet liveshow (Foto: Lasse Lagoni)

LÆS OGSÅ: ‘X Factor’ har inspireret Nikoline: Jeg vil være børnevært

– Jeg oplevede det helt klart som lidt voldsomt, fortalte Lise Rønne om Nikolines sammenbrud i sin første finalesang

Lise Rønne fik ros for sin måde at håndtere Nikolines sammenbrud i ‘X Factor’-finalen (Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix)

LÆS OGSÅ: Lucca afslører barsk fortid

Læs mere om