Ven til fængslet reality-deltager: Han er uskyldig!

Thomas Danmark Andersen er uskyldig. Det er hans ven og makker gennem mange år helt sikker på.

Af Jonas Sand - 19. juni 2015 kl. 8:55

For en uge siden kunne vi her på Realityportalen.dk afsløre, at ‘For lækker til love’-stjernen Thomas Danmark Andersen i øjeblikket sidder varetægtsfængslet. Den 33-årige reality-deltager er mistænkt for at være en del af et omfattende skunk-laboratorium – en mistanke, der kom som et chok for personerne tæt på ham.
Hans kæreste, Aleksandra Anna Tomczak, har det helt forfærdeligt, men hun er ikke den eneste, der har svært ved at forstå det. Også hans bedste ven, Søren Jensen, 45, er chokeret.
– Jeg troede, at det var løgn – en dårlig joke. Det er jo min bedste kammerat og min ven, så jeg troede simpelthen ikke på det, fortæller Søren, der i daglig tale bare bliver kaldt ‘Onkel’, til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: CHOK: ‘For lækker til love’-stjerne varetægtsfængslet
Han er uskyldig
Men det var hverken løgn eller en dårlig joke. Thomas Danmark Andersen sidder i øjeblikket varetægtsfængslet og skal gøre det i to uger mere. Men det er ikke i orden, mener Søren, som ikke tvivler på sin vens uskyld.
– Han er uskyldig. Det er jeg helt sikker på. Han kan ikke have gjort det. Og derfor tvivler jeg heller ikke på, at han bliver løsladt. Man kan jo ikke blive dømt for noget, som man ikke har gjort, lyder det fra ham.
Men selv om han ikke bliver dømt, så har varetægtsfængslingen måske alligevel haft betydning for de to.
– Vi havde gang i rigtig mange projekter lige i øjeblikket. Vi var ved at lave nogle tv-programmer og sådan noget, og alt faldt bare på gulvet, da han røg ind. Det er ikke så fedt.
LÆS OGSÅ: Kæreste til fængslet reality-deltager: Det er helt forfærdeligt
Har selv siddet inde
‘Onkel’ ved udmærket godt, hvad Thomas går igennem i øjeblikket. Han har nemlig selv siddet i fængsel, og makkerparret har diskuteret emnet flere gange.
– Vi har tit snakket om, hvor forfærdeligt det må være at sidde i fængsel for noget, som man ikke har gjort. Så jeg ved udmærket godt, hvor dårligt han har det psykisk lige nu, fortæller Søren og slår fast, at han har lagt sin kriminelle fortid bag sig.
– Jeg har både kone og børn, og jeg er helt færdig med de ting. Thomas og jeg ligner jo nogle skidte knægte med tatoveringer over det hele. Men vi er faktisk pisse flinke, griner han.
Realityportalen.dk følger sagen med Thomas Danmark Andersen tæt og holder dig opdateret, når der sker noget nyt.
LÆS OGSÅ: Geggo taler ud om aborten
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.