Veganer eller vegetar? Janni Ree afslører, hvordan det går

Janni Ree bestemte sig sidste sommer for en ny livsstil. Da hun hævdede, at hun ikke spiste kød, slog Karsten fast, at det var løgn. Nu fortæller ‘Forsidefruer’-stjernen, hvordan det siden er gået.

Af Caroline Grønne Wigdal - 25. marts 2021 kl. 21:03

Efter Janni Ree og Gunnvør Virgarsdóttir oplevede at se en sælunge blive skudt, da de sidste sommer var på tur til Skagen, valgte Janni er blive veganer.

Men ‘Forsidefruer’-baben fandt hurtigt ud af, at det var en stor opgave at leve sådan, da veganere jo spiser plantebaseret og ikke kun undgår at spise kød, fjerkræ, fisk og biprodukter fra slagtning, men også mælk, æg og ost.

Derfor sadlede hun om og ville i stedet leve vegetarisk. Men heller ikke det er helt let.

LÆS OGSÅ: Cengiz åbner op om uvenskab i ‘Familien fra Bryggen’

– Jeg vil sige, at jeg prøver så vidt muligt at leve vegetarisk, men det er svært, når jeg godt kan lide proteiner. Jeg kan jo virkelig godt lide proteiner i stedet for kulhydrater. Så er det altså svært ikke at få et stykke kylling eller en bøf en gang imellem. Så det går ikke så godt, indrømmer hun overfor Realityportalen.

Afsløret i løgn

I forbindelse med den ubehagelige oplevelse med sælen, var Janni på besøg hos Veganerpartiet, og på det tidspunkt ville hun gerne leve vegansk.

LÆS OGSÅ: Janni Ree kommer med nye anklager mod fruerne

– Men jeg bliver aldrig veganer, for jeg elsker æg. Så skal jeg i hvert fald have en kok, der kunne lave maden til mig. Men fordi jeg ikke selv kan finde ud af at sortere æg og så videre fra, så spiser jeg stadig proteiner. Og jeg spiser stadig kød i ny og næ, siger hun og tilføjer:

– Men hvis jeg havde én, der lavede maden, så kunne jeg godt, men jeg kan ikke tænkte så langt, og ellers ender det med, at jeg får for mange kulhydrater, og det vil jeg ikke, siger hun.

LÆS OGSÅ: Irina taler ud om graviditeten

Det lyder altså til, at Janni Ree hverken er vegetar eller veganer. Men hun er begyndt at tænke meget over, at vælge kød fra og plantebaseret kost og fisk til.

– Jeg er nok deltidsvegetar, siger hun.

I det nyeste afsnit ‘Forsidefruer’ ser man da også Karsten Ree være lidt forvirret over Jannis udmelding om at være vegetar. For da Janni forklarer, at det er fint for hende, at Karsten spiser kød, og at hun måske en dag selv vender tilbage til kødet, kan han ikke lade være med at grine.

– Tilbage? Du spiser da stadig kød, din farisæer. Du æder da, så det står ud af knaphullerne, lyder det tørt fra Karsten.

LÆS OGSÅ: ‘X Factor’-stjerne deler stor nyhed

Læs mere om