Varm velkomst til 'De unge mødre'

Det første afsnit af den populære programserie om De unge mødre har ført rosende ord med sig dagen derpå. Læs her, hvordan den nye sæson er blevet modtaget af fansene på Facebook.

Af Mikkeline Andersen - 16. august 2012 kl. 8:41

Det er lidt over et døgn siden, det første afsnit af ‘De unge mødre’ sæson 15 rullede over skærmen. Første afsnit blev til et gensyn med Camilla, Nadja og Camilla Sophia og den ‘nye’ unge mor Nanna Silje. På De unge mødres Facebook-side er stemningen dagen derpå fantastisk. 197 kommentarer har opdateringen “Nå allesammen, hvad synes I om første afsnit af sæson 15” fået, og derudover er det blevet til 609 likes.
Skal man tro de mange kommentarer, er den nye sæson længe ventet.
– Alt for dejligt med en ny sæson!  Dejlige mødre og skønne børn!, lyder en af kommentarerne på fansiden.
LÆS OGSÅ: Line Sofie vil vise en anden side af unge mødre
Mellem de mange positive kommentarer, er der også ærgelse blandt de, som ikke nåede at se programmet, men mon ikke de husker det til næste uge.
Camilla og Nadja hitter
I det første afsnit er vi vidne til, at Camilla starter sin træning igen efter bruddet med Christian. Men som alenemor er hun nød til at tage sine to drenge med i centret, når træningen skal passes. Men det er noget, som de to charmerende drenge klarer til ug.

Seerne elsker Camilla og hendes to sønner, Sebastian(tv) og Oliver. (Foto: Kretine Haveman/SBS)


Den unge mor har tabt 60 kilo, fra vi startede med at følge hende og til i dag. Og det er noget, som får rosende ord med på vejen fra hendes fans på Facebook.
– Synes det er rigtig overskudsagtigt, at Camilla har tabt 60 kilo trods to børn! Hun har altid været min yndlings unge mor, står der blandt andet på Facebook-siden.
Ligesom mange giver udtryk for, at hun er køn og sej fordi, hun fortsætter kampen for sine drenge og mod kiloene. En kommentar fra en mandlig fan går skridtet videre,
– Camilia er pisse lækker.
En anden, som også får ros for sin kamp er Nadja, som igen er indlagt son følge af sin leukæmi.
– Nu hvor mange fremhæver den måde Camilla kæmper på. Vil jeg da lige nævne Nadja. Hun kæmper virkelig mod kræften, skriver en anden bruger på De unge Mødres Facebook-side.
LÆS OGSÅ: Det er ikke en sygdom at være ung mor
Store forventninger
På De unge mødres Facebook-side var glæden og forventningerne på plads inden det første afsnit af den nye sæson. På reaktionerne op til premieren er det tydeligt, at der er store forventninger.
– Så fedt de er tilbage. Camilla får smilet frem på mine læber, hun er så dejlig, glad og ærlig. Og Nadja sikke et forbilled, seje tøs, skriver en bruger på siden.
Foruden Camilla og Nadja, mødte vi også Camilla Sophia, der venter sit andet barn med sin kæreste, Rasmus. Mens Nanna Silje er alenemor til sin to-årige søn, Noah, der er en glad og frisk dreng.
Realityportalen.dk ser frem til næste uge og andet afsnit.
DELTAG I AFSTEMNINGEN HERUNDER:

Synes du også, at det første afsnit af DUM var godt?

View Results

Indlæser ... Indlæser ...

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.