Var Whitney Houstons datter offer for kriminalitet?

Politiet i Roswell holder stadig efterforskningen af Whitney Houstons datters ulykke åben for, at der kan ligge en kriminel handling bag.

Af Newspaq - 13. februar 2015 kl. 8:23

Siden Whitney Houstons datter, Bobbi Kristina Brown, blev fundet bevidstløs i et badekar 31. januar, har spekulationerne været mange omkring, hvad der egentligt skete med den 21-årige opkommende sangerinde på den skæbnesvangre dag.
Onsdag sendte politiet i den amerikanske by Roswell en erklæring ud til ABC News om, at man efterforsker sagen med alle muligheder åbne – og at man hele tiden har klassificeret sagen på den måde.
– Roswell Police Criminal Investigation Division, som undersøger hændelsen, gennemfører en efterforskning med det for øje, siger politiets informationsofficer Lisa Holland.
– Denne slags efterforskning kan føre til anklager mod enkeltpersoner. Efterforskningen er stadig i gang, og politiet vil ikke give yderligere informationer på dette tidspunkt, lyder det videre i erklæringen.
LÆS OGSÅ: Ibi Maikienok afslører: Derfor skiftede jeg navn
Ligger fortsat i koma
I øjeblikket kæmper Bobbi Kristina fortsat for sit liv på et hospital i byen Atlanta, hvor hun ligger i koma. Hendes far, Bobby Brown, udsendte mandag en erklæring, hvor han fortsat beder for sin datters liv:
– Gud hører vores bønner. Vi takker alle, der støtter Bobbi Kristina, sagde han til ABC News.
Bobbi Kristinas mor, sangerinden Whitney Houston, døde i 2011 på tragisk vis af et hjertestop forårsaget af en overdosis netop i et badekar.
LÆS OGSÅ: Danske kendisser er vilde med husmor-porno
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.