Var med i ‘Luksusfælden’: Nu går reality-fyr imod eksperternes råd

Af Louise Vilsbøl - 12. december 2021 kl. 20:55

I begyndelsen af sommeren, da Mads Nieburr, som er kendt fra ‘Paradise Hotel’ og ‘Ex on the Beach’, deltog i ‘Luksusfælden’, var meldingen fra eksperterne klar. Han skulle sælge sin højt elskede motorcykel, hvis han ville bryde ud af gældsspiralen.

LÆS OGSÅ: Ung mor sønderknust: 29-årig bror dræbt i ulykke

For rullende kameraer måtte Mads sælge sit kæreste eje, som han kaldte baby, og der gik ikke lang tid, før han fortræd den beslutning. Det endte nemlig med at sende ham ud i en begyndende depression, afslørede han overfor Realityportalen kort efter, programmet var blevet sendt i oktober.

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor Rikke Gøransson fortæller om fremtiden og ‘Paradise’.

– Jeg gik ned, da jeg halvdelen af sommeren ikke kunne ses med vennerne. Jeg ligger jo og kører motorcykel ti timer om dagen på en god dag. Det kunne jeg ikke længere, så jeg fik det dårligt og blev meget let irritabel, og det gik ud over nogle af dem omkring mig, fortalte Mads, som tidligere har lidt af en depression og derfor kendte faresignalerne.

LÆS OGSÅ: Cecilie taler ud om vild fødsel: Fuld Christopher og ved at føde i taxa

Nu har han fået ny baby

Det var først efter, programmet var blevet sendt i tv, at Mads fik det bedre, og nu har han taget en stor beslutning, som eksperterne nok ikke ville trække på smilebåndet af. Men Mads er ligeglad, for han har anskaffet sig en ny baby, og det får ham til at smile.

– Nok har jeg haft truffet valget om at melde mig til ‘Luksusfælden’. Som var en noget andet oplevelse og fandt hurtigt ud af, at det desværre stadig var reality. Fandt ud af, at jeg allerede gjorde tingene stort set rigtigt. Dog skulle jeg ændre vaner, og det gjorde jeg. Hvad jeg også gjorde efter “eksperternes“, anbefalinger var noget af det dummeste, skriver Mads på Instagram og fortsætter:

LÆS OGSÅ: WHAT! Svensson indlagt efter ‘Robinson’-exit

– Selvom jeg konstant nævnte overfor dem, at jeg hellere ville leve, hvor jeg sparer, men stadig har min passion netop at køre motorcykel! Men intet skal stå i vejen for, at jeg har noget, jeg brænder for. Vi ved ikke, hvor længe vi har på jorden. Nyd livet, lav fejl, rejs dig op og tænk over ting. Dette er mit valg, og du behøver ikke at være enig i de ting jeg gør. Men vil vise jer, at I sagtens kan blive gældfri med passion i livet. Det kræver bare meget arbejde, og at man ofrer andre ting.

Se Mads med sin nye “baby” herunder:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mads Niebur (@nieburr)

 

Læs mere om