Var forholdet fake? Nu forklarer Fie Laursen sandheden

Fie Laursen skal lægge øre til meget, men de seneste kommentarer i hendes indbakke og på hendes opslag om bruddet med Daniel går på, at forholdet var fake.

Af Rikke Lynge - 10. februar 2020 kl. 08:56

Fie Laursen og Daniel Cristino kalder sig ikke længere kærester, det meldte Fie ud på sin Instagram-profil fredag aften, hvilket igen har fået Fies følgere til taste med beskeder om, at forholdet var fake, hvilket Fie afslår i sit seneste YouTube indlæg.
– Det er først nu, hvor vi har slået op, at jeg har lavet en kærlighedserklæring til Daniel. Det med Daniel er bare ægte, og jeg har ikke haft behov for at give ham en lang kærlighedserklæring. Måske det er derfor, at folk tror, at det er fake, fortæller Fie og fortsætter
– Jeg har tidligere haft et behov for at vise, at det er ægte på alle billeder af mine ekser. Men det var nok mere et behov for at vise, at jeg var i et godt forhold, men det var slet ikke godt.
LÆS OGSÅ: Sandheden om Fie Laursens stalker: Han har motiv til at slå mig ihjel
Ifølge Fie har hun i sine tidligere forhold taget en facade på, som hun ikke har haft det samme behov for med Daniel.
– Jeg er vokset som menneske. Med Daniel sagde jeg det til ham privat, at jeg elskede ham, og jeg havde ikke behov for at sige det på de sociale medier.
LÆS OGSÅ: Ung mor frygter sønnens skolestart
Det er ifølge Fie forklaringen på, hvorfor folk tror, at forholdet har været en løgn, men faktisk lægger der så meget mere bag forholdet til Daniel, som ingen kender til, fordi de ikke har delt alt, som Fie ellers er kendt for.
– Daniel forstår mig på en helt anden måde, som jeg ikke har oplevet før. Vi kender hinandens dybeste hemmeligheder, og det har jeg aldrig oplevet før. Det er rart at have fundet en, der bare støtter en og elsker en, for det man er.
Nu forsøger Fie bare at komme videre ovenpå folks kommentarer.
– Folks kommentarer er modbydelige. Jeg forstår ikke, man morer sig på andres ulykke på den måde, men det må de selv rode med. Jeg holder mig beskæftiget og humøret oppe, forttæller Fie til Realityportalen.
LÆS OGSÅ: CHOK: ‘Badehotellet’ skulle ikke have en sæson 7

Forholdet varede tre måneder

Ifølge Fie er der flere grunde til, at forholdet ikke blev længere end tre måneder, det forklarer hun i sit seneste YouTube indlæg.
– Den største grund til, vi har slået op, er, at der er sket noget i Daniels liv, som jeg ikke kan fortælle om, det må han selv gøre, når han er klar til det. Men det har betydet, at han er nødt til at flytte tilbage til Norge.
LÆS OGSÅ: Fie Laursen afslører nyt tv-projekt
Fie kan ikke flytte tilbage til Norge med Daniel, da hun har reklameret for plastikkirurgi, som hun allerede er ved at blive sagsøgt for i Norge. Men ifølge Fie så fylder hendes arbejde i Danmark også for meget til, at hun kan bo i Norge.
Daniel har i forholdets korte periode nået at få en stor tatovering med Fies navn, som han har udtalt, at han beholder til Fies glæde.
– Jeg er rigtig lykkelig for, at han beholder sin tatovering, for vi er jo stadig bedstevenner, og jeg ønsker, at vi en dag finder sammen igen, fortæller Fie til Realityportalen.

Daniel ønskede et langdistanceforhold

Mange undres måske over, at parret ikke forsøger at beholde romantikken, når nu de har det så godt sammen, som både Fie og Daniel giver offentligt udtryk for, men det har Fie også en god forklaring på.
– De eneste, der forstår mig, er nok piger, der selv har borderline eller ar på sjælen for tidligere forhold. Det er de to ting, der gør, at jeg ikke kan være i et langdistanceforhold, selvom Daniel gerne ville blive i forholdet.
LÆS OGSÅ: Ibi Makienok ser ‘Date mig nøgen’ med sin søn
Ifølge Fie ville hende og Daniel højst kunne ses én gang om måneden, og det ville hendes psyke ikke kunne holde til.
– Jeg ved, at jeg vil blive sindssyg. Det vil min borderline hjerne ikke kunne finde ud af. Jeg vil tænke, at han er mig utro. Borderline er en personlighedsforstyrrelse, og jeg kan få tanker op i hovedet, der virkelig føles ægte.
LÆS OGSÅ: WOW: Her er hemmeligheden bag Jackies vægttab
Fie er dog sikker på, at hun finder sammen med Daniel igen, når tiden er rigtig. De har ikke afsluttet forholdet som uvenner og holder stadig kontakten.
– Vi snakker stadig sammen 24/7, og han støtter mig. Jeg skal til Norge i næste uge til et interview, hvor vi også skal ses, fortæller Fie på sin YouTube.
LÆS OGSÅ: Anna viser besked-korrespondance: Her er, hvad der skete mellem Casper og jeg

Se hele YouTube indslaget herunder:

Læs mere om