Vandt ikke ‘MasterChef Jul’, men vandt venner for livet

Emil Kier er stolt af, hvor langt han kom i ‘MasterChef Jul’, og han tager derfra med noget, der har større værdi end titlen som vinder.

Af Rikke Lynge - 7. december 2020 kl. 20:55

Emil Kier måtte i aften forlade ‘MasterChef Jul’, da hans kundskaber ikke rakte til det søde køkken, men selvom han ikke når til finalen, så er han fint tilfreds med at nå til finaleugen.

– Jeg var stolt allerede dengang, jeg blev inviteret til at være med i ‘MasterChef Jul’, hvilket også gjorde, at jeg gennem hele programmet kunne tage den mentalt med ro. Jeg havde aldrig troet, at jeg skulle komme så langt, og det er nok derfor, at jeg kom så langt, fortæller Emil til HER&NU.

LÆS OGSÅ: ‘MasterChef’ har givet mig selvværd og troen på mig selv

Emil vandt ikke ‘MasterChef Jul’, men det gør ham ikke spor, for han har allerede vundet den præmie, der betyder mest.

– Jeg har fået nogle pissegode venner, som jeg gerne ser hver anden måned, eller når det kan lade sig gøre, fortæller Emil, der værdsætter sine nye venner højere end en potentiel titel.

LÆS OGSÅ: Jakob Mielcke mistede sin far i år: Julen er vigtigere end nogensinde

Emils nye bedste venner fra ‘MasterChef’ er Peter, Mette, Nanna og Morten, der sammen har opfundet deres helt egen ‘Bjarne-bande’.

– Jeg ved ikke, hvorfor vi kalder os det, men det hedder vi i vores messenger-samtaletråd, hvor vi gerne skriver sammen hver dag, hvis der sker noget, som andre skal høre om, fortæller Emil.

LÆS OGSÅ: Prins Christian er testet positiv for COVID-19

Venskabet startede allerede tilbage i efteråret 2019, hvor de alle startede optagelser til ‘MasterChef’ 2020, og så har de alle også været med i ‘MasterChef Jul’.

– Nanna, Peter, Morten og jeg boede på hotel under optagelserne til ‘MasterChef’ 2020, og det var der, vi fandt hinanden efter optagelserne, hvor vi mødtes og drak en øl, fortæller Emil om starten på venskabet.

LÆS OGSÅ: Ung mor afslører nyt permanent look

Efterfølgende har ‘MasterChef’ vennerne holdt ved venskabet.

– Vi er gode til at mødes og få lidt mad og noget god vin. Den første gang efter ‘MasterChef’, hvor vi mødtes, der havde vi alle hver vores ret med. Det var ikke en konkurrence, men vi er droslet ned på retterne, så da vi sås sidst, spiste vi skipperlabskovs, så det er blevet mere uformelt, når vi ses. Nu er det mere alkohol og hygge end pincetmad, fortæller Emil, der er sikker på, at det er et venskab, der er kommet for at blive.

LÆS OGSÅ: Fra ‘MasterChef’ til ‘Den store bagedyst’: Mette har skiftet køkken

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Emil Kier (@emilkier)