Værter på nyt TV3-program: Vi vil ikke sammenlignes med 'Min fede træner'

Camilla Ottesen og Rune Raahauge har ikke lyst til, at man sammenligner ‘Den store vægtkamp’ med programmet ‘Min fede træner’, der var under massiv kritik.

Af Louise Andersen - 22. august 2017 kl. 10:33

Mandag den 28. august løber et splinternyt livsstilsprogram over skærmen på TV3. Programmet hedder ‘Den store vægtkamp’, og her kæmper 45 danskere om at tabe sig mest muligt på fire måneder.
Værterne på det nye program er Camilla Ottesen og Rune Raahauge. Og de har helt sikkert haft ‘Min fede træner’, der var ude i lidt af en shitstorm og endte med dødstrusler til deltagerne, i tankerne, da de optog det nye program.
LÆS OGSÅ: Geggo: Cengiz har ødelagt mit og Linses forhold
LÆS OGSÅ: Familieforøgelse på vej i ‘Familien fra Bryggen’
– Vi har selvfølgelig tænkt over det. Specielt da vi optog. Det var jo lige dér, ‘Min fede træner’ blev sendt. Så folk var sådan: “Jamen, er det dét, I skal lave?”, fortæller Camilla Ottesen til Realityportalen.dk.
Alligevel understreger begge værter, at man hverken skal eller kan sammenligne de to programmer.
– Man kan sige, at det er to vidt forskellige programmer. Man kan ikke sammenligne dem, og vi har ikke lyst til at blive sammenlignede. Og der er ikke noget i vejen med deres programformat, det var bare en helt anden måde at gøre det på, siger Camilla Ottesen.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Patrick: Derfor sagde jeg nej til slankeprogram
LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-par: Efter fem år er det slut
Det er især måden, man griber deltagernes ønskede vægttab an på, der adskiller de to programmer.
– Vi giver dem nogen værktøjer, og så skal de selv klare det. Selvfølgelig er vi med på sidelinjen, men de skal selv tage en stor del af ansvaret. I ‘Min fede træner’ var der jo også rigtig meget fokus på trænerne. Det er der ikke her. Vi er et helt andet programformat, understreger Camilla Ottesen.
Du kan finde ud af, om du er enig i, at programmerne er vidt forskellige, når ‘Den store vægtkamp’ har premiere den 28. august klokken 19.00 på TV3.
LÆS OGSÅ: Linse jubler: Jeg har fundet en mand
LÆS OGSÅ: Gustav afslører: Jeg har været sammen med en kvinde
LÆS OGSÅ: ‘Min fede træner’-Christina ramt af sygdom: Jeg har taget på igen
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.