Her er værten for 'ZULU Awards 2018'

Det er en populær herre, der skal hoste festlighederne, når ‘Zulu Awards 2018’ løber af stablen i slutningen af måneden.

Af Louise Andersen - 4. januar 2018 kl. 14:59

Du kender ham fra ‘Natholdet’ på TV 2, men når kalenderen siger 31. januar, bliver han også frontfigur på ‘ZULU Awards 2018’. Det er nemlig ingen ringere end Anders Breinholt, der har fået tjansen som vært på awardshowet, der kan ses på TV 2 ZULU søndag den 4. februar.
LÆS OGSÅ: Sofie Linde og Joakim Ingversen er blevet gift
Sidste år var ‘ZULU Awards’ et cruise ombord på Oslobåden, og der er lagt op til, at 2018-udgaven af awardshowet bliver akkurat ligeså vildt og vandvittigt. I år har TV 2 ZULU nemlig besluttet, at festlighederne skal udformes som en indendørs festival i Royal Arena i København.

– Vi på ZULU synes, det er ærgerligt, hvis vores brugere skal gå og bøvle med vinterdepression og kulde, så i år vil vi gerne give folk det, som vi og de savner allermest i den mørke vintertid – nemlig en perfekt dansk sommerdag, fortæller TV 2 ZULU-redaktør Asger Schønheyder til TV 2 og fortsætter
– ZULU elsker festivaler og synes, de er noget af det, der gør sommeren til den fedeste årstid af alle, så hvorfor ikke tage shorts på, købe fadøl og fyre den af med os til fest, musik, awards og ølbowling sådan en kold januardag i Royal Arena til ‘ZULU Awards Festival ’18’?
LÆS OGSÅ: Geggo vil giftes igen: Linse skal med næste gang
ZULU garanterer sommertemperaturer, teltlejre, god musik, festivalmad og kolde øl. Musikken bliver leveret af bl.a. L.O.C, The Minds of 99 og Karl William.
Værten Anders Breinholt er allerede tyvstartet på opvarmningen til den indendørs festival. Se bare herunder: 

LÆS OGSÅ: Sanne Salomonsens ‘X Factor’-indrømmelse: Jeg har svært ved at se det sjove i…
LÆS OGSÅ: Sofie Linde afslører ‘X Factor’-plan for babyen